Nieuws

Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.NOW 2.0 regeling - profiteer nu van Qragt

NOW 2.0 regeling - profiteer nu van Qragt

6-7-2020

Naast Capability maakt Qragt ook onderdeel uit van de Galliata Groep, samen helpen wij mensen werken. Qragt beschikt over een unieke aanpak in het voorkomen van verzuim. Ook onbeperkte scholing van de Online Academy van NCOI is inbegrepen. Juist dit onderdeel van Qragt is voor bedrijven die gebruik willen, maken van de NOW 2.0 regeling bijzonder interessant.

 | Lees meer

Terug naar de werkplek

Terug naar de werkplek

10-6-2020

De ene organisatie werkt tot september of langer vanuit huis, de ander stimuleert de medewerkers om terug te keren naar de werkplek. Dit door de kantoortuin en alle gezamenlijke ruimtes zo ‘Corona-proof’-mogelijk in te richten. Het relatief veilig kunnen reizen met het OV en/of beschikken over eigen vervoer is een vereiste om deze grote groep forenzen over de drempel te trekken. Maar na maanden vanuit thuis werken, zijn we er wel aan toe om collega’s en klanten weer te ontmoeten op de werkplek. En niet zonder reden!

 | Lees meer

Zorginstelling Valkenhof ontvangt dinercheque voor medewerkers

Zorginstelling Valkenhof ontvangt dinercheque voor medewerkers

8-6-2020

Arbodienstverlener Capability slaat twee vliegen in een klap door op maandag 8 juni een dinercheque ter waarde van 1000 euro te overhandigen aan zorginstelling Valkenhof in Valkenswaard. Deze dinercheque wordt verdeeld onder de medewerkers van de zorginstelling, die dag en nacht voor haar cliënten klaar staan tijdens de Coronacrisis. Het mes snijdt aan twee kanten, want tegelijkertijd wordt een lokale horeca ondernemer gesteund met deze actie.

 | Lees meer

Samen blijven we Corona de baas

Samen blijven we Corona de baas

19-5-2020

Hoewel er nog veel thuis gewerkt wordt, zijn er ook al veel bedrijven bezig met de terugkeer naar de werkplek. Maar hoe pak je dat nu op verantwoorde manier aan? En hoe voorkom je dat mensen klachten ontwikkelen door het langdurige thuiswerken? 

 | Lees meer

Wat voor baas ben jij?