Nieuws

Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.Gezond blijven tijdens Corona

Gezond blijven tijdens Corona

10-9-2020

Het coronavirus heeft momenteel grote impact de financiële gezondheid van veel bedrijven. Maar ook de gezondheid van je menselijk kapitaal is nu belangrijker dan ooit.

 | Lees meer

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies

27-8-2020

Vanaf augustus 2020 kon je via subsidie een ontwikkeladvies aanvragen in het kader van de Corona maatregelen. Inmiddels is het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Heb je toch interesse, lees dan verder!

 | Lees meer

'Duurzame inzetbaarheid  verbeteren begint bij goede communicatie' | Interview

'Duurzame inzetbaarheid verbeteren begint bij goede communicatie' | Interview

17-8-2020

Michelle Verleur werkt sinds kort als HR Consultant voor Capability, Ephecta en Qragt. Ze is gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid en deelt graag haar kennis hierover met ondernemers. "Het begint bij goede communicatie, dat is al de helft."

 | Lees meer

NOW 2.0 regeling - profiteer nu van Qragt

NOW 2.0 regeling - profiteer nu van Qragt

6-7-2020

Naast Capability maakt Qragt ook onderdeel uit van de Galliata Groep, samen helpen wij mensen werken. Qragt beschikt over een unieke aanpak in het voorkomen van verzuim. Ook onbeperkte scholing van de Online Academy van NCOI is inbegrepen. Juist dit onderdeel van Qragt is voor bedrijven die gebruik willen, maken van de NOW 2.0 regeling bijzonder interessant.

 | Lees meer

Terug naar de werkplek

Terug naar de werkplek

10-6-2020

De ene organisatie werkt tot september of langer vanuit huis, de ander stimuleert de medewerkers om terug te keren naar de werkplek. Dit door de kantoortuin en alle gezamenlijke ruimtes zo ‘Corona-proof’-mogelijk in te richten. Het relatief veilig kunnen reizen met het OV en/of beschikken over eigen vervoer is een vereiste om deze grote groep forenzen over de drempel te trekken. Maar na maanden vanuit thuis werken, zijn we er wel aan toe om collega’s en klanten weer te ontmoeten op de werkplek. En niet zonder reden!

 | Lees meer

Zorginstelling Valkenhof ontvangt dinercheque voor medewerkers

Zorginstelling Valkenhof ontvangt dinercheque voor medewerkers

8-6-2020

Arbodienstverlener Capability slaat twee vliegen in een klap door op maandag 8 juni een dinercheque ter waarde van 1000 euro te overhandigen aan zorginstelling Valkenhof in Valkenswaard. Deze dinercheque wordt verdeeld onder de medewerkers van de zorginstelling, die dag en nacht voor haar cliënten klaar staan tijdens de Coronacrisis. Het mes snijdt aan twee kanten, want tegelijkertijd wordt een lokale horeca ondernemer gesteund met deze actie.

 | Lees meer

Samen blijven we Corona de baas

Samen blijven we Corona de baas

19-5-2020

Hoewel er nog veel thuis gewerkt wordt, zijn er ook al veel bedrijven bezig met de terugkeer naar de werkplek. Maar hoe pak je dat nu op verantwoorde manier aan? En hoe voorkom je dat mensen klachten ontwikkelen door het langdurige thuiswerken? 

 | Lees meer

Wat voor baas ben jij?