Zorginstelling Valkenhof ontvangt dinercheque voor medewerkers

8-6-2020

Arbodienstverlener Capability slaat twee vliegen in een klap door op maandag 8 juni een dinercheque ter waarde van 1000 euro te overhandigen aan zorginstelling Valkenhof in Valkenswaard. Deze dinercheque wordt verdeeld onder de medewerkers van de zorginstelling, die dag en nacht voor haar cliënten klaar staan tijdens de Coronacrisis. Het mes snijdt aan twee kanten, want tegelijkertijd wordt een lokale horeca ondernemer gesteund met deze actie.


De bon kan besteed worden bij het Italiaanse restaurant Torino in Valkenswaard, die het een geweldige actie vindt. “Corona zorgde voor veel angst. Het heeft naar voren gebracht dat iedereen gelijk is voor de ziekte en ook gezorgd voor meer gevoelens van eenzaamheid. We hebben mensen om ons heen nodig om ons goed te voelen. Deze bon zien we als een domino-actie , zij helpen de cliënten en dankzij deze bonnen kunnen wij de medewerkers iets bieden. Een gezellige avond, lekker eten en even in een andere setting samenkomen, met aandacht voor elkaar,” aldus restauranteigenaar Tahar El Hajoui.

Middels de bon bedankt Arbodienstverlener Capability de zorgverleners voor hun inzet tijdens de Coronacrisis. Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek, die 24/7 zorg verleent op woon/zorg locaties en bij mensen thuis. De Coronacrisis zorgde voor moeilijke omstandigheden en de medewerkers zelf liepen risico om besmet te worden. Dat gaf onzekerheid, voor zichzelf en ook voor hun eigen gezin en familie.

Maryanne Schlösser en Albert Vermaase namen als Raad van Bestuur van Valkenhof de dinercheque in ontvangst. Maryanne: ”Deze geste laat zien hoe Capability als arbodienstverlener oog heeft voor de medewerkers van Valkenhof”.

Titus Kramer, CEO van Arbodienstverlener Capability, had de eer om de diner bon te overhandigen. Met de dinerbonnen zegt arbodienstverlener Capability, die namens het ministerie van Volksgezondheid  betrokken was bij de Coronatesten, daarom op eigen wijze ‘petje af’ tegen alle zorghelden en adviseert tevens zorginstellingen te blijven investeren in het welzijn van haar medewerkers. 
‘Dit zijn medewerkers die elke dag een topprestatie leveren en zich inzetten voor hun cliënten. Goede zorg en aandacht voor deze medewerkers, is de beste investering die je als werkgever kunt doen,’ zegt Titus Kramer bij het overhandigen van de bon. 

Kramer vindt waardering en verzuimpreventie erg belangrijk. Dat ziet hij ook zo als ondernemer: ‘Wij maken geen onderscheid tussen werkgevers en werknemers. Je hebt elkaar gewoon hard  nodig om een bedrijf goed te laten functioneren, daarom is  naast de Arbodienstverlening Capability nu ook Qragt ontwikkeld, specifiek voor de medewerkers. Ik vind het belangrijk om in mensen te investeren en de krachten te bundelen. Jullie mogen trots zijn op jullie bevlogen medewerkers, zorg goed voor ze en veel plezier bij restaurant Torino.”Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?