Mobiliteitsoplossingen

 

Aangenaam,  wij zijn Amplooi

Amplooi zorgt voor inzicht in kwaliteiten en talenten. Hierdoor past het werk bij uw medewerker en andersom. Zo vergroten we werkgeluk én productiviteit. Wij zijn er niet alleen voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor medewerkers die langdurig ziek zijn, of onverhoopt boventallig zijn geworden. U bent bij ons aan het juiste adres voor vraagstukken op het gebied van talentmanagement, werkvermogen en arbeidsmobiliteit.

Bekijk hier al onze diensten. 

Onze werkwijze

Oplossingsgerichte methodiek 
Bij Amplooi zijn we ervan overtuigd dat je er pas écht achter komt wat je kunt en wilt wanneer je dingen uitprobeert. Wij geloven dat door te doen en te experimenteren de mooiste inzichten ontstaan. Iets nieuws doen, is vaak spannend. Daarvoor moet je durven. Begeleiden in het durven doen, is onze specialiteit. Wij werken vanuit de wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek “oplossingsgericht coachen”. Dit betekent dat we geen kant en klare oplossingen aandragen, maar aanspraak doen op het oplossend vermogen van uw medewerker. Zo zetten wij deze in zijn of haar kracht en zorgen we voor duurzame oplossingen.

Kennis van de lokale arbeidsmarkt 
Ons team van professionals werkt door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat we kennis hebben van de arbeidsmarkt in uw regio. Ons netwerk is breed en divers en vanuit het mobiliteitscentrum onderhouden we regelmatig contact. Zo zien we niet alleen zichtbare, maar ook onzichtbare kansen en vacatures. 

Snelle start van een traject 
Binnen 24 uur naar aanmelding nemen we contact met u op. Binnen vijf werkdagen voeren we een intakegesprek.

Veilig en professioneel 
Wij garanderen optimale privacy en veiligheid van data en zijn ISO 27001 en 9001 gecertificeerd. Onze professionals zijn gediplomeerd en gecertificeerd en bieden effectieve begeleiding met geschikte tools voor iedere situatie. 

Contact

Ons vaste team staat voor u klaar! Neem contact met ons op via 088-022 38 88 of mail naar info@amplooi.nl


Amplooi is onderdeel van de Prevermo Groep, waar o.a. ook Qragt en Ephecta toe behoren.

Wat voor baas ben jij?