Het Re-integratiepakket

100% focus op een snelle terugkeer naar werk, zonder onverwachts hoge kosten

Help! Een van jouw medewerkers meldt zich ziek... Er komt veel op je af als werkgever. Vervanging regelen, het verzuimprotocol opstarten en dan ook nog de financiële gevolgen. Veel werkgevers staan niet stil bij de kosten die komen kijken bij de inzet van wettelijk verplichte re-integratie activiteiten. Denk daarbij aan het inzetten van een arbeidsdeskundig onderzoek of een Spoor 2 traject. Deze kosten lopen al snel op tot zo'n. Deze kosten lopen al snel op tot zo’n € 6.000,-. Dát is schrikken… 

Met het nieuwe Re-integratiepakket, slechts €3,96 per medewerker per maand, regel je de inzet van arbeidsdeskundige onderzoeken en Spoor 2 trajecten goed én zonder onverwachte kosten.

Hoe het Re-integratiepakket jou zekerheid geeft

  • Voor jou geen onverwachte kosten; de inzet van arbeidsdeskundige onderzoeken en Spoor 2 trajecten leveren wij met dit pakket voor een vast bedrag per medewerker per maand.

  • Voor jou geen ingewikkelde aanmeldprocedures; wij regelen de aanmelding direct. Jij krijgt direct toegang tot professionals, want je krijgt voorrang op niet-abonnementhouders. Wij garanderen: binnen 24 uur contact en binnen 2 weken na aanmelding start het traject.

  • Voor jou geen onnodig hoge schadelast; Zodra we kansen zien, starten we het traject. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle re-integratie. Daarbij verzeker je je van een tijdige inzet van de interventies, wat de kans op een loonsanctie verkleint.

 

Wat je kunt verwachten

Onze zusterorganisatie Amplooi voert de arbeidsdeskundige onderzoeken en Spoor 2 trajecten uit. Zodra er kansen zijn, schakelt onze verzuimmanager met Amplooi. Wij zorgen ervoor dat het traject wordt opgestart en jij voldoet aan de verplichtingen. Natuurlijk houden we je wel op de hoogte.

Bij Amplooi is jouw medewerker in goede handen. De werkwijze kenmerkt zich door de wetenschappelijk bewezen methodiek “Oplossingsgericht Coachen”.  In de werkwijze staan uitproberen en doen centraal. De professionals van Amplooi begeleiden jouw medewerker op een vriendelijke, en wanneer nodig op positief confronterende wijze. Zo activeren zij jouw medewerker en stimuleren ze een snelle en duurzame terugkeer naar werk. 

Het Re-integratiepakket, zo geregeld! 

Aanmelden
Meld je direct aan via deze link. Na het invullen van de gegevens ontvang je van Amplooi binnen vijf werkdagen een conceptovereenkomst.

Heb je vragen of meer informatie?
Wil je meer informatie? Download onze Leaflet! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 088-0450100 of relatiebeheer@capability.nl.

Wat voor baas ben jij?