Instructie XpertSuite

Op maandag 8 november is Capability overgestapt naar een nieuw verzuimvolgsysteem: XpertSuite. Tijdens de migratie in de dagen daarvoor zijn alle gegevens van de geselecteerde organisaties en medewerkers overgezet naar dit nieuwe systeem. U profiteert van de voordelen van het béste verzuimvolgsysteem dat momenteel in Nederland op de markt is. XpertSuite is een gebruiksvriendelijk, efficiënt en privacy-proof verzuimsysteem. In XpertSuite kunt u als werkgever het ziekteverzuim melden. Ook zijn hier de verzuimdossiers van verzuimende werknemers opgeslagen, die stap voor stap op weg zijn naar een duurzaam herstel en re-integratie. 

Het systeem is eenvoudig en veilig in gebruik. Toch is werken in een nieuwe softwareapplicatie vaak de eerste keer even wennen. Vandaar dat we de overgang naar dit nieuwe systeem zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Bekijk bijvoorbeeld een webinar terug over het werken in XpertSuite. Daarnaast vindt u op onze website informatie in de vorm van veel gestelde vragen, een handleiding (NL) + (UK) en verschillende video's met uitleg. 

Zodra u inlogt in dit nieuwe systeem bent u in mum van tijd gewend met de nieuwe verzuimapplicatie. Kunnen wij u verder nog ergens mee van dienst zijn, neem gerust contact met ons op. 

Direct inloggen in XpertSuite » Klik hier

 

Instructievideo's (NL)

Instructie video datakluis

 

Webinar XpertSuite

 

 

Inloggen & Portaal

Bekijk deze instructievideo over het inloggen in XpertSuite en het bijbehorende portaal.

 

Statistiek rapportages

Bekijk deze instructievideo over het maken van rapportages in XpertSuite.

 

Werknemer toevoegen, wijzigen en uit dienst melden

Bekijk deze instructievideo over het toevoegen, wijzigen en uit dienst melden van werknemers in XpertSuite.

 

Ziek en herstel meldingen

Bekijk deze instructievideo over het registreren van ziek & herstel meldingen in XpertSuite.


Heeft u nog vragen over het gebruik van XpertSuite? Neem dan contact met ons op.

Wat voor baas ben jij?