Arbo regel je zelf met Capability

Een ziekmelding is nooit leuk. Voor zowel werkgever als werknemer. Bij een langdurige ziekmelding komen vanzelfsprekend vragen boven drijven. Vanuit de wet mag een werkgever niet op de hoogte worden gesteld van de medische verklaring achter de melding. Afstand is hierbij het grootste probleem terwijl ondernemers aangeven vaak hun mensen het beste te kennen en dus van waarde kunnen zijn voor de bedrijfsarts. Bij Capability geloven wij dat ook, dus bedachten we een manier om jou en je medewerker meer zelf te laten doen in het ziekteproces. Omdat jullie elkaar het beste kennen en omdat jullie al veel zelf kunnen doen zonder dat je direct de bedrijfsarts nodig hebt. Je kunt zelf het ziekteproces volgen en ons systeem zorgt ervoor dat alle stappen die je wettelijk moet doorlopen niet vergeten of overgeslagen worden. In dit hele traject ondersteunen we jullie met een eenvoudig systeem, verschillende tools die je kunt gebruiken en als het moet zetten we al onze expertise in. In de vorm van een verzuimmanager, een arbeidsdeskundige of een bedrijfsarts. Dit pakket heet Capability ZELF. En meer zelf doen betekent ook een lagere prijs.
 

Ervaring met ZELF

Het ZELF pakket van Capability geeft ons de flexibiliteit die we nodig hebben. Lokalis heeft nu zelf de regie in handen en Capability ondersteunt waar nodig. Een bedrijfsarts komt bijvoorbeeld alleen in actie als dat ook écht nodig is. Hierdoor maken we geen onnodige en ondoorzichtige kosten meer, maar hebben we wel de garantie van de juiste zorg als dat nodig is. Zo voeren we beleid dat bij zowel werknemer als werkgever geliefd is.
Lokalis
Capability ZELF

Vanaf

€ 38,90

Per medewerker
per jaar

Regel het zelf met tools van Capabiltity

  • Aansluiting bij gecertificeerde arbodienst
  • Support van verzuim- en relatiemanager
  • Notificaties via verzuimapp, blijf altijd in control
  • Inclusief 1e verzuimopvolging op dag 4


 |  Direct afsluiten  |  Eerst een offerte


Ook interessant voor je

Compleet: Zorg, zekerheid & service

Bij een ziekmelding komt nogal wat kijken. Een medische verklaring, verplichte schakels in het ziekteproces en stappen in wet- en regelgeving waar je als ondernemer lang niet altijd van op de hoogte bent. Je hebt uiteraard het beste met je mensen voor, maar bent niet altijd in de positie om zelf de regie in het ziekteproces te nemen. Met het Capability COMPLEET pakket worden al je zorgen uit handen genomen en ben je gegarandeerd van de beste verzuimbegeleiding. We zetten onze bedrijfsarts in, als dat nodig is. Je kan alles volgen via een eigen verzuimmanagement systeem en wij zorgen dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. We streven naar een duurzame werkhervatting, waarbij we zoeken naar een oplossing die goed is voor zowel werkgever als werknemer. Wij verzorgen de complete verzuimbegeleiding, zodat jij je weer kan richten op ondernemen.
 
 

Ervaringen met COMPLEET

Door Capability zijn we eigenlijk echt onze eigen arbodienst en dat merken we. Onze mensen verzuimen minder, problemen bespreken we veel eerder zelf en als het nodig is schakelen we op met de expertise van Capabaility. Zij hebben de kennis en de tools in huis om optimale ondersteuning te bieden. Niet in de spreekkamer op afstand maar gewoon op de werkvloer.
Capability COMPLEET

Vanaf

€ 166,30

Per medewerker
per jaar

Professionele ontzorging door Capabiltity

  • Aansluiting bij gecertificeerde arbodienst
  • 100% voldoen aan wettelijke verplichting
  • Inclusief Bedrijfsartsen, als dé herstelversneller
  • Notificaties via verzuimapp, altijd inzicht en controle
  • Geen verborgen kosten, transparant en inzichtelijk
  • Verzuimopvolging werknemers inbegrepen


 |  Direct afsluiten  |  Eerst een offerte


Ook interessant voor je

Wat voor baas ben jij?