Overzicht trainingen

 Medewerkerstevredenheid onderzoek (MTO)
Voor wie?

Het is ontzettend waardevol om de medewerkerstevredenheid binnen jouw bedrijf te meten. Zeker nu de afstand groter wordt en veel medewerkers thuiswerken. Weet jij wat er speelt en hoe jij jouw medewerkers kunt blijven binden en boeien? Via het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Capability beschik jij over een handige tool waarmee jij via gerichte vragen snel en eenvoudig antwoorden kunt verzamelen. Dit geeft jou de inzichten die jij nodig hebt om jouw medewerkers te kennen en daar waar nodig verbeteringen door te voeren.

Investeringsoverzicht
€ 150,00 excl. BTW tot 30 werknemers
€ 250,00 excl. BTW tot 50 werknemers
€ 350,00 excl. BTW tot 100 werknemers
€ 500,00 excl. BTW tot 200 werknemers

Resultaat
Hoe werkt het?
Meld je vanaf 1 mei aan via de website van Capability. Capability geeft jou als werkgever toegang tot een online portal waar de medewerkers kunnen worden ingevoerd. Zij ontvangen de digitale enquête. Hierin is een aparte vragenlijst voor medewerkers en leidinggevenden. Twee weken nadat de enquête verstuurd is ontvang je een terugkoppeling. Na de rapportage vindt een evaluatie plaats en worden aanbevelingen besproken in een één op één gesprek met de projectverantwoordelijke van de organisatie.

Programma

Opbouw van het onderzoek
Aan de hand van een digitale vragenlijst wordt nadrukkelijk om de mening van medewerkers gevraagd. De vragenlijst kan vanaf 10 ingevulde vragenlijsten anoniem ingevuld worden.

 • Wat bevalt er?
 • Wat kan beter?
 • Vind je het werk (lichamelijk of geestelijk) zwaar?
 • Wat kunnen wij daar als werkgever in betekenen?
 • Hoe kunnen wij zorgen dat jij je werk vol blijft houden én leuk blijft vinden?
 • Wat zijn je wensen voor de toekomst?
 • Wat heb jij nodig? Is dat een opleiding, fysieke aanpassingen of gezondheidsaanpassingen op het werk? Of heel wat anders?

Met deze eerste stap kun jij erachter komen wat jullie samen kunnen doen om de inzet en enthousiasme van jouw medewerkers te behouden voor ons bedrijf. Van daaruit kun je plannen gaan maken voor de toekomst.

maandag 1 januari 0001

Training 00:00 - 00:00 uur
Kosten € 150,00

Aanmelden vanaf 1 mei, vanaf € 150: Meet de medewerkerstevredenheid en voer effectieve verbeteringen door.

 | Meer informatie
 Online workshop: HR in control
Voor wie?

Het is belangrijk om te weten waar de kansen en risico’s liggen rondom uw medewerkers. De wet- en regelgeving, sociale gebeurtenissen en omstandigheden op de arbeidsmarkt veranderen namelijk continu. Gelukkig heb jij een netwerk aan adviseurs. Maar is het hierdoor nog wel overzichtelijk? Met de Capability Advies Scan krijg je direct inzicht om jouw HR beleid aan te scherpen.

Je ontvangt na aanmelding per mail instructies om de workshop in een digitale omgeving bij te wonen. Na afloop van de workshop wordt je gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Op basis van de vragenlijst stelt Capability een adviesrapport op dat vervolgens telefonisch uitgebreid toegelicht zal worden.Resultaat

In de online workshop 'HR in control' maakt Capability, aan de hand van de door jou aangeleverde gegevens, een uitgebreide inventarisatie en scan. In de analyse komt naar voren wat de financiële risico’s zijn en wat het op kan leveren indien deze risico’s, nu en in de toekomst, worden aangepakt. 

Het resultaat? Een adviesrapport dat jou inzicht geeft en waardoor jij een effectieve bijdrage kan leveren aan de winstgevendheid en bedrijfscontinuïteit van jullie organisatie. Programma

In de Capability Advies Scan wordt o.a. stilgestaan bij:

 • Verzuimbeleid op o.a. verzuimprotocol, Arborapportages;
 • Personeelsbestand op o.a. gemiddelde leeftijd, functie verblijfsduur enz.;
 • Risico’s met betrekking tot Personeel & Arbeid wel of niet verzekeren;
 • Welke kansen biedt aandacht omtrent duurzame inzetbaarheid/wendbaarheid voor uw onderneming;
 • Gevolgen Wet Werk en Zekerheid, modernisering ziektewet (Bezava) en andere nieuwe wetgeving voor jouw organisatie;
 • Kansen & risico’s op het gebied van sociale verzekeringswetten en subsidies;
 • CAO verplichtingen, indien van toepassing;
 • Arbeidscontracten check;

donderdag 11 juni 2020

Training 09:30 - 12:00 uur
Kosten € 250,00

Volg de online workshop HR in control en doe de Capability Advies Scan!

 | Meer informatie
 Online workshop: RI&E in één dag
Voor wie?

Binnen één dagdeel jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie op orde? Een actuele en volledige RI&E is voor alle werkgevers verplicht volgens de Arbowet. Met deze Risico Inventarisatie & Evaluatie breng je eventuele risico's op de werkvloer in kaart. Wij bieden jou de kans om in één dag jouw RI&E voor je bedrijf uit te voeren.

Op vrijdag 19 juni bieden we werkgevers de mogelijkheid om in één dagdal een actuele en volledige RI&E uit te voeren. Voor het bedrag van 495,- euro volg je de training en beschik je over een RI&E inclusief plan van aanpak. De online workshop vindt plaats binnen een digitale omgeving. Na aanmelding ontvang je een mail met instructies om de workshop bij te wonen. Resultaat
 • Je leert alles over een RI&E, gericht op jouw bedrijf
 • Je brengt in één dagdeel jouw RI&E voor je bedrijf op orde
 • Eventuele verbeterpunten worden direct in een Plan van Aanpak opgenomen.


Programma
In samenwerking met Capability verzorgt DH-pro voor klanten in het MKB de online workshop 'RI&E in één dag'. Doel van deze workshop is om aan het einde van de dag een ingevulde RI&E te hebben, inclusief een plan van aanpak, die voldoet aan de wet. Tijdens de workshop wordt de deelnemer aan de hand van de onderdelen van de van toepassing zijnde RIE-instrument door een deskundige gecoacht. Na afloop van de dag heeft de deelnemer een volledige en actuele RI&E. Verbeterpunten worden direct in een plan van aanpak meegenomen. Indien gebruik gemaakt kan worden van een branche-erkend RI&E instrument én de organisatie heeft maximaal 25 medewerkers in dienst dan hoeft de RI&E niet getoetst te worden. In alle andere gevallen zal de RI&E na afloop nog getoetst moeten worden.

vrijdag 19 juni 2020

Training 09:00 - 12:00 uur
Kosten € 495,00

Binnen één dagdeel jouw Risico- Inventarisatie & Evaluatie op orde? Volg de online workshop RI&E in één dag

 | Meer informatie

Gemiddeld 8,9
verzuimdagen

3.249
ziekmeldingen
per jaar

Arbo specialist
Voor MKB-ers

30% minder
verzuimkosten

67%
herstel

Wat voor baas ben jij?