Meertalige communicatie

17-9-2021

Samenwerken wordt steeds internationaler en daarom is de Capability website en de MijnCapability-portal vanaf nu ook in verschillende talen beschikbaar.


Het automatisch vertalen van onze website en portal werkt als volgt:

Rechts onder in beeld zie je een vlaggetje. Daarmee kun je vanaf nu switchen tussen Nederlands, Engels en Duits. Er komen nog meer talen bij. Alle tekst en ook de navigatie-elementen worden automatisch vertaald als je via het vlag-icoontje de taal aanpast. Met deze innovatie wordt het via de site en portal een stuk makkelijker om informatie goed te interpreteren en elkaar beter te begrijpen. Want zelfs de berichten en notities in de MijnCapability kunnen namelijk mee vertaald worden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen elkaar over en weer nog beter begrijpt en het gebruiksgemak toeneemt. 

Maar er is meer...

Verder bieden we in het kader van veilig samenwerken sinds kort ook taaltraining aan, in samenwerking met onze nieuwe partner Flowently. Speciaal voor jouw buitenlandse medewerkers. Zoiets kan interessant zijn als je bijvoorbeeld graag wilt dat jouw werkinstructies ook goed begrepen worden door je anderstalige medewerkers of als je ze in staat wil stellen zich beter verstaanbaar te maken.
Je vindt de informatie hierover op https://capability.nl/Regelen (ga naar: veilig werken > taalcursussen).

We vertrouwen erop je hiermee van dienst geweest te zijn en mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 

 Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?