Maak kennis met het Serviceteam

10-2-2022

Waar onze verzuimmanagers en medische specialisten zich primair met de verzuimopvolging bezighouden, zorgt het Serviceteam van Capability ervoor dat alle eerstelijnsvragen over contracten, re-integratie, verzuim en preventie opgepakt worden. 


Een onmisbaar team binnen Capability! Job Wijkamp, coördinator van het Serviceteam, beaamt dit: “We zorgen ervoor dat de klantvragen beantwoord worden en dat klanten aan de juiste personen gelinkt worden. Dat doen we voor Capability, maar ook voor de twee andere bedrijven binnen de Prevermo Groep: Qragt en Ephecta. We heten officieel het ‘Serviceteam’ maar stiekem doen we veel meer dan dat”.

De juiste balans

“De sfeer? Die is uitstekend”, schetst Job. “Hier bestaat de juiste balans tussen hard werken en lol maken. We zetten een stap extra voor elkaar en wanneer er één van ons het druk heeft, vangt de rest hem of haar op. Zo helpen we elkaar binnen het team. Wanneer het wat rustiger op het kantoor is spelen we een potje tafeltennis. Die ruimte is er ook en maakt dat het prettig werken is. Dat proberen we ook uit te stralen naar onze andere collega’s waar we ook regelmatig een praatje mee maken”.Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?