Volg de training Preventiemedewerker

31-5-2022

Heeft jouw bedrijf al een preventiemedewerker benoemd? En weet je dan ook precies wat deze rol inhoudt en welke invulling eraan gegeven kan worden?


In de training Preventiemedewerker leer je om alle preventie taken goed op te pakken, draagvlak binnen het bedrijf te creëren en om gehoor te geven aan de bepalingen uit de Arbowet. Aanmelden kan voor de data 14 juni of 5 oktober 2023. Geef de juiste invulling aan de rol van preventiemedewerker. Schrijf je in voor de training.

Voor wie

Ieder bedrijf is verplicht om een medewerker preventie taken te laten oppakken. Maar wat houdt de rol van preventiemedewerker precies in? Waar moet een werkgever nu écht aan voldoen? En nog belangrijker; hoe geef je op succesvolle wijze invulling aan deze rol? Welke invloed heeft de Arbowet? Hoe krijg je het onderwerp 'veilig en gezond werken' op de agenda's van de directie, het management en de medewerkers? De training Preventiemedewerker geeft antwoord op alle vragen!

Resultaat

Tijdens onze training Preventiemedewerker krijg je inzicht in de inhoud van de functie zelf, de plaats van de functie in de organisatie, de Arbowet, de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie en Plan van Aanpak, en de arbeid gerelateerde risico's. Ook gaan we in op adviesvaardigheden, omgaan met weerstand, motiveren en veranderen. De training Preventiemedewerker wordt gegeven door onze trainers met ruime ervaring op het gebied van (arbo) advies, training en coaching.

Door het volgen van deze training zal je effectiever zijn in je rol van preventiemedewerker. Je bent in staat om de weg eenvoudiger te vinden in het ‘woud van regels’. Je weet hoe je draagvlak kunt creëren en verbetermaatregelen op een juiste manier te implementeren. 

Meld je aan voor de training PreventiemedewerkerAltijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?