Summer School: Volg digitaal onze Training Omgaan met verzuim

15-6-2022

Hallo zomer! De vakantieperiode staat voor de deur. Binnen veel organisaties betekent het dat medewerkers op vakantie gaan en de gebruikelijke werkdruk naar de achtergrond verdwijnt. Een goed moment voor een 'Summer School' dus! 


Hallo zomer! De vakantieperiode staat voor de deur. Binnen veel organisaties betekent het dat medewerkers op vakantie gaan en de gebruikelijke werkdruk naar de achtergrond verdwijnt. Een goed moment voor een 'Summer School' dus! In twee uur tijd leer jij in de basis hoe je om moet gaan met verzuim. Je leert als leidinggevende de juiste verzuimbegeleiding te bieden wanneer een medewerker uitvalt.

Dat helpt namelijk het herstel van zieke medewerkers te versnellen, verzuimkosten te beperken én zorgt ervoor dat jij als werkgever voldoet aan wet- en regelgeving.

 

Digitale Training Omgaan met verzuim

Leidinggevenden worden getraind om goed voorbereid te zijn op hun taak in verzuimbegeleiding. Door op de juiste wijze aandacht te geven aan het verzuim kan inzetbaarheid van de zieke werknemer weer snel hersteld worden.

Vanuit een feitelijke basis, namelijk de wet- en regelgeving, worden leidinggevenden tijdens de 'Summer School' meegenomen in het correct en zorgvuldig begeleiden van de verzuimende werknemer.

 

Schrijf je in voor onze Summer School:

Kies een van de onderstaande ochtenden:Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?