Verzuimmanagers gezocht!

1-7-2022

We steken het niet onder stoelen of banken: Capability groeit en zoekt nieuwe mensen. Verzuimmanagers met senioriteit, young professionals of mensen die graag een carrière switch willen maken.


Belangrijk is dat je ambitie hebt en graag met mensen werkt. Wij leren je vervolgens de fijne kneepjes van het vak. Als jij over de benodigde kennis en ervaring beschikt en dit het liefst inzet om mensen te helpen, dan gaan we graag met je in gesprek. Spring jij mee op de rijdende Capability-trein?

Wat het werk precies inhoudt en in wat voor club je terechtkomt, dat lees je hier:

Ben jij een young professional of wil je graag een carrière switch maken? Lijkt het jou een uitdaging om werknemers en hun werkgevers te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele verzuimtraject? Dan willen we jou leren kennen!
Ontdek jouw talenten en mogelijkheden en start als Junior Verzuimmanager. Een dynamische functie waarin we jou de kans geven om door te groeien. Bekijk de volledige vacature.

 

Wij wachten met smart op je sollicitatie 😀Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?