NOW 2.0 regeling - profiteer nu van Qragt

6-7-2020

Naast Capability maakt Qragt ook onderdeel uit van de Prevermo Groep, samen helpen wij mensen werken. Qragt beschikt over een unieke aanpak in het voorkomen van verzuim. Ook onbeperkte scholing van de Online Academy van NCOI is inbegrepen. Juist dit onderdeel van Qragt is voor bedrijven die gebruik willen, maken van de NOW 2.0 regeling bijzonder interessant.


Veel bedrijven zien zich gedwongen om een beroep te doen op de NOW 2.0 regeling om zo een bijdrage te krijgen in de loonkosten en continuïteit te realiseren. Niet onbegrijpelijk is dat de overheid eisen stelt aan de NOW 2.0 regeling. Het zorgt er echter wel voor dat de drempel om gebruik te maken van deze regeling wordt verhoogd én dat je als ondernemer ook gedwongen wordt hier tijd, aandacht én geld aan te spenderen. Dit terwijl je dag en nacht bezig bent om je bedrijf overeind te houden en door de crisis te loodsen.

Dit heeft ons doen besluiten om de relaties van Capability de komende periode tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden toegang te geven tot Qragt. Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Je investeert in het welzijn en werkgeluk van jouw personeel én je voldoet aan één van de meest lastige eisen uit de NOW 2.0 regeling.


Scholing en preventie via Qragt 

Qragt gelooft dat alle medewerkers alles in zich hebben om succesvol en gelukkig te worden. Vanuit Qragt worden ze bijgestaan met deskundige begeleiding om goed in hun vel te zitten en zich te ontwikkelen. Dat realiseert Qragt door middel van balanscoaches, erkende partners waaronder NCOI en Nibud en een interactief online platform.  Met dit platform krijgen je medewerkers toegang tot...
Opleidingen: ruim 300 online trainingen van de Online Academy van NCOI
Financieel inzicht: een eigen geldplan op maat om de eigen financiën in orde te krijgen.
Een periodieke balanstest en hulp indien nodig van onze balanscoaches.
En nog veel meer...

Met de opleidingen van Qragt voldoe je voor de NOW-2 subsidieregeling, aan de verplichting om scholing aan je medewerkers aan te bieden.  
De trainingen zijn gericht op werk, carrière, veerkracht en persoonlijke kracht en ontwikkeling. 
Ze leren via de 10-minuten per dag methode en krijgen reminders en motivatiemails om goed bezig te blijven. 


Promotiepakket

Om je medewerkers te enthousiastmeren en activeren krijgen deelnemende organisaties een inspirerende toolkit en unieke aansluitcode.
Dit bestaat uit:
Een A3 poster en A5 flyer
Diverse mails met informatie en uitleg 
Een overzichtelijke infographic
En een wervend intranetbericht

Aanbieding
Als relatie van Capability betaal je tot 1 september € 0,95 per medewerker per maand. Na de actieperiode zijn de kosten € 3,95 per maand per deelnemende medewerker. Meld je daarom nu aan bij Qragt of kijk voor meer informatie op www.qragt.nl

 
Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?