XpertSuite

22-10-2021

Begin november zal Capability een nieuw verzuimvolgsysteem in gebruik gaan nemen voor het merendeel van haar relaties. Dat wordt Xpert Suite van Otherside Software, de beste in haar soort. 


Capability is achter de schermen bezig om de overstap van Promis - het huidige systeem - naar Xpert Suite zorgvuldig voor te bereiden. Binnenkort zullen onze relaties een bericht ontvangen dat ze voor het eerst kunnen inloggen in dit nieuwe systeem. Dit geldt overigens niet voor onze Felison-relaties, zij zijn een poosje terug al overgegaan naar een nieuw systeem: Onvia (zie ook deze berichtgeving). 

Over XpertSuite
XpertSuite is een gebruiksvriendelijk, efficiënt en privacy-proof verzuimsysteem. In XpertSuite kunnen werkgevers het verzuim in hun bedrijf melden. Ook zijn hier de verzuimdossiers van medewerkers veilig in opgeslagen. Het systeem is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om er verzuimrapportages in te maken, gegevens op één centrale plek bij te houden en daarnaast kent het uitgebreide mogelijkheden en hulpmiddelen.

Planning
Vooralsnog staat de overgang naar Xpert Site gepland voor 8 november 2021. Zodra we de gegevens van het ene systeem naar het andere systeem om gaan zetten wordt het tijdelijk niet mogelijk om nog in Promis te werken. Dit om te voorkomen dat er gegevens verloren gaan in de data-overdracht. Dit onderhoud staat gepland voor de nacht van 4 november tot en met zondagavond 7 november. Vanaf 8 november staat alles klaar in Xpert Suite en kunnen werkgevers voor het eerst inloggen in het nieuwe verzuimsysteem. Als er sprake was van verzuim in de periode van 4 t/m 7 november dan is het mogelijk om dit dan gelijk met terugwerkende kracht te verwerken.

Wegwijs worden in XpertSuite
Zodra we overgestapt zijn staat er een gebruikershandleiding en FAQ voor klaar op onze website. Ook is er een speciale pagina te raadplegen met video tuturials en extra uitleg. In de week voorafgaand aan de livegang is het mogelijk om een webinar te volgen. Relaties voor wie dit van toepassing is, krijgen hierover per e-mail bericht. In de uitnodiging zelf zit de deelnamelink en terugkijken naderhand is altijd nog mogelijk, daar er opnames van gemaakt worden.

Support
Gezien de reputatie van Xpert Suite, hebben wij het volste vertrouwen in een soepele overgang.
Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn over de migratie, dan kunt u contact met ons opnemen en staan we u graag te woord.Altijd het laatste nieuws van Capability ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat voor baas ben jij?