Werken bij

Capability is een bedrijf met ondernemende en initiatiefrijke mensen. We maken dan ook graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met hun passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Bekijk onze openstaande vacatures en als jij onderdeel van ons team wil zijn, reageer dan direct.


 Bedrijfsarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent al jaren bedrijfsarts en een verdomd goede ook. Al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in moet zitten. Meer dan het draaien van spreekuren en keer op keer dezelfde problematiek aan je bureau vinden. Voor jezelf beginnen, dat is het niet. Het zelf moeten voeren van een boekhouding is niet wat je zoekt, toch? Nee, wat je nodig hebt, waar je naar op zoek bent, is verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en zo in staat zijn om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, wordt het hoog tijd om eens met Capability te praten. Als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij dan namelijk op zoek naar jou. Onze verzuim- en relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om onder jouw verantwoordelijkheid zo'n 70% van het verzuim op te pakken. |  Meer informatie
 Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel
Capability is een middelgrote organisatie met een platte organisatiestructuur en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de begeleiding van het ziekteverzuim van klanten en haar medewerkers. Als verzuimmanager neem jij plaats binnen de afdeling VEC (Verzuim Expertise Centrum) en kom je terecht in ons grote en gezellige team vol verzuimmanagers. In deze werkomgeving werken onze verzuimmanagers onder taakdelegatie van de bedrijfsarts.

 |  Meer informatie

Wat voor baas ben jij?