Werken bij

Capability is een bedrijf met ondernemende en initiatiefrijke mensen. We maken dan ook graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met hun passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Bekijk onze openstaande vacatures en als jij onderdeel van ons team wil zijn, reageer dan direct.


 Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een ervaren verzuimprofessional met al de nodige ervaring in de wereld van verzuim? Wil je graag deel uitmaken van een ondernemende, innovatieve en groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Ontdek het werken in taakdelegatie in een team vol verzuimprofessionals en start als Verzuimmanager bij Capability. Een veelzijdige en dynamische functie waarin wij ervaren en ambitieuze professionals de kans geven om zichzelf nóg verder te ontwikkelen.  |  Meer informatie
 Stafarts
HBO-WO
32-40 uur
Zaltbommel

Je bent een steengoede bedrijfsarts, maar toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in zit. Je zoekt verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen die je zo in staat stelt om meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Wie zijn wij?
Wij helpen mensen en organisaties  bij het creëren van nieuwe kansen. Ons brede dienstenpakket zorgt ervoor dat medewerkers vitaal blijven en deskundige begeleiding geboden wordt. Onze professionals werken vanuit hun eigen expertise en  geloven in het inzetbaar houden van medewerkers. 
Capability maakt deel uit van de Prevermo Groep. Alle onderdelen van Prevermo werken samen aan de inzetbaarheid van werknemers. Ieder onderdeel met een eigen expertise en één gemeenschappelijk doel: een leven lang werken mogelijk maken. 
Bij de visie en missie van Prevermo past ook een MVO beleid. Er worden veel initiatieven opgezet in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat hierbij om duurzaamheid in brede zin. Daar zijn duidelijke doelen aan gekoppeld ten aanzien van onder andere gezondheid, ontwikkeling en klimaat neutraal opereren. 


 |  Meer informatie
 Bedrijfsarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent gewoon een steengoede bedrijfsarts. Al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in zit. Je bent op zoek naar verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en je zo in staat bent om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, is het hoog tijd om eens met Capability te praten. Als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij op zoek naar jou. Onze verzuim- en relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap. Zo kunnen zij onder jouw verantwoordelijkheid zo'n 70% van het verzuim oppakken. |  Meer informatie
 Junior Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een young professional of wil je graag een carrière switch maken? Lijkt het jou een uitdaging om werknemers en hun werkgevers te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele verzuimtraject? Dan willen we jou leren kennen!

Ontdek jouw talenten en mogelijkheden en start als Junior Verzuimmanager. Een dynamische functie waarin we jou de kans geven om door te groeien. |  Meer informatie
 Bedrijfsarts i.o.
In overleg
Zaltbommel

Geregistreerd arts, bedrijfsarts in opleiding

Om onze ambitie blijvend vorm te geven, zoeken wij enthousiaste mensen om ons groeiende team te versterken. Op korte termijn komen we graag in contact met een Bedrijfsarts in opleiding. 

Je wilt gewoon een steengoede bedrijfsarts worden. Dit ga je bereiken door onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts te werken. Er is een nauwe samenwerking met de verzuimmanagers bij Capability en je krijgt de ruimte om je te focussen op jouw opleiding en professionele groei. Daarnaast ga je alle kennis en ervaring van je collega’s in je opnemen.

Je ondersteunt klanten van klein tot groot in diverse sectoren. In samenwerking met onze verzuimmanagers en andere deskundigen adviseer je werkgevers en werknemers over werk en gezondheid. Vanuit vakinhoudelijke kennis en de ervaring die je op gaat doen vervul je richting verzuimmanagers een coachende rol en je informeert en adviseert hen waar nodig. 

Als dit je aanspreekt, ga dan eens met Capability in gesprek. Als ondernemers in Arbo- en verzuimmanagement zijn wij op zoek naar jou. Onze verzuimmanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om het verzuim op te pakken.  |  Meer informatie

Wat voor baas ben jij?