Werken bij

Capability is een bedrijf met ondernemende en initiatiefrijke mensen. We maken dan ook graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met hun passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Bekijk onze openstaande vacatures en als jij onderdeel van ons team wil zijn, reageer dan direct.


 Bedrijfsarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent al jaren bedrijfsarts en een verdomd goede ook. Al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in moet zitten. Meer dan het draaien van spreekuren en keer op keer dezelfde problematiek aan je bureau vinden. Voor jezelf beginnen, dat is het niet. Het zelf moeten voeren van een boekhouding is niet wat je zoekt, toch? Nee, wat je nodig hebt, waar je naar op zoek bent, is verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en zo in staat zijn om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, wordt het hoog tijd om eens met Capability te praten. Als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij dan namelijk op zoek naar jou. Onze verzuim- en relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om onder jouw verantwoordelijkheid zo'n 70% van het verzuim op te pakken. |  Meer informatie
 Junior Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een young professional of wil je graag een carrière switch maken? Lijkt het jou een uitdaging om werknemers en hun werkgevers te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele verzuimtraject? Dan willen we jou leren kennen!

Ontdek jouw talenten en mogelijkheden en start als Junior Verzuimmanager. Een dynamische functie waarin we jou de kans geven om door te groeien. |  Meer informatie
 Senior Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een ervaren verzuimprofessional met al de nodige ervaring in de wereld van verzuim? Wil je graag deel uitmaken van een ondernemende, innovatieve en groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Ontdek het werken in taakdelegatie in een team vol verzuimprofessionals en start als Senior Verzuimmanager bij Capability. Een veelzijdige en dynamische functie waarin wij ervaren en ambitieuze professionals de kans geven om zichzelf nóg verder te ontwikkelen in ons vakgebied.  |  Meer informatie
 Creatieve stagiair vormgeving / grafisch design
MBO
in overleg
Zaltbommel
Wij zijn op zoek naar een MBO stagiair(e) die ons verhaal in pakkend beeld kan vertalen! Ben jij een creatieveling die graag bezig is met presentatie en vormgeving? Reageer dan op onze vacature.

 |  Meer informatie
 Klantadviseur Verzuim & Inzetbaarheid bij Galliata
HBO
24 tot 32 uur
Zaltbommel

Ben jij iemand met ervaring en/of affiniteit op het gebied van HR en verzuim? En lijkt het jou geweldig om aanspreekpunt en adviseur te zijn voor werkgevers en werknemers? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ontdek waar jouw talenten liggen en fungeer als ultieme sparringpartner in de functie Klantadviseur Verzuim & Inzetbaarheid bij Galliata. Een functie waarin jij samen met jouw collega adviseurs de verbinding maakt tussen onze interne deskundigen, re-integrerende werknemers en hun werkgevers!   |  Meer informatie

Wat voor baas ben jij?