Werken bij

Capability is een bedrijf met ondernemende en initiatiefrijke mensen. We maken dan ook graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met hun passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Bekijk onze openstaande vacatures en als jij onderdeel van ons team wil zijn, reageer dan direct.


 Bedrijfsarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent gewoon een steengoede bedrijfsarts. Al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in zit. Je bent op zoek naar verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en je zo in staat bent om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, is het hoog tijd om eens met Capability te praten. Als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij op zoek naar jou. Onze verzuim- en relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap. Zo kunnen zij onder jouw verantwoordelijkheid zo'n 70% van het verzuim oppakken. |  Meer informatie
 Junior Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een young professional of wil je graag een carrière switch maken? Lijkt het jou een uitdaging om werknemers en hun werkgevers te adviseren en te begeleiden gedurende het gehele verzuimtraject? Dan willen we jou leren kennen!

Ontdek jouw talenten en mogelijkheden en start als Junior Verzuimmanager. Een dynamische functie waarin we jou de kans geven om door te groeien. |  Meer informatie
 Senior Verzuimmanager
HBO
32-40
Zaltbommel

Ben jij een ervaren verzuimprofessional met al de nodige ervaring in de wereld van verzuim? Wil je graag deel uitmaken van een ondernemende, innovatieve en groeiende organisatie? Dan zoeken we jou!

Ontdek het werken in taakdelegatie in een team vol verzuimprofessionals en start als Senior Verzuimmanager bij Capability. Een veelzijdige en dynamische functie waarin wij ervaren en ambitieuze professionals de kans geven om zichzelf nóg verder te ontwikkelen in ons vakgebied.  |  Meer informatie
 Creatieve stagiair vormgeving / grafisch design
MBO
in overleg
Zaltbommel
Wij zijn op zoek naar een MBO stagiair(e) die ons verhaal in pakkend beeld kan vertalen! Ben jij een creatieveling die graag bezig is met presentatie en vormgeving? Reageer dan op onze vacature.

 |  Meer informatie
 Bedrijfsarts i.o.
Geregistreerd arts, bedrijfsarts in opleiding
In overleg
Zaltbommel

Om onze ambitie blijvend vorm te geven, zoeken wij enthousiaste mensen om ons groeiende team te versterken. Op korte termijn komen we graag in contact met een Bedrijfsarts in opleiding. 

Je wilt gewoon een steengoede bedrijfsarts worden. Dit ga je bereiken door onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts te werken. Er is een nauwe samenwerking met de verzuimmanagers bij Capability en je krijgt de ruimte om je te focussen op jouw opleiding en professionele groei. Daarnaast ga je alle kennis en ervaring van je collega’s in je opnemen.

Je ondersteunt klanten van klein tot groot in diverse sectoren. In samenwerking met onze verzuimmanagers en andere deskundigen adviseer je werkgevers en werknemers over werk en gezondheid. Vanuit vakinhoudelijke kennis en de ervaring die je op gaat doen vervul je richting verzuimmanagers een coachende rol en je informeert en adviseert hen waar nodig. 

Als dit je aanspreekt, ga dan eens met Capability in gesprek. Als ondernemers in Arbo- en verzuimmanagement zijn wij op zoek naar jou. Onze verzuimmanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om het verzuim op te pakken.  |  Meer informatie
 Stafarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent een inspirerende bedrijfsarts en bent op zoek naar de verdieping en uitdaging die de rol van stafarts biedt. Jij wilt vanuit jouw deskundigheid en bevlogenheid voor het vak graag de kennis en ervaring delen met je collega’s en toegevoegde waarde leveren richting onze klanten. 

Als stafarts bij Capability zul je ons team van artsen en verzuimmanagers coachen en hen verder laten excelleren. Naast deze supervisie, verwachten we dat je onze klanten op strategisch niveau kunt adviseren als het gaat om inzetbaarheid, preventie en verzuim. Je hebt een centrale rol met een duidelijke visie en we zullen jouw expertise ook inzetten voor de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, is het hoog tijd om eens met Capability te praten. Dit is een mooie kans; als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij op zoek naar jou! Onder jouw verantwoordelijkheid kan ons team van artsen en verzuimmanagers verder versterkt worden in hun kennis, handelen en competenties. |  Meer informatie
 Contract- en relatiebeheerder
24-32
Zaltbommel

Heb jij affiniteit met verzuim, ben je analytisch en communicatief sterk en lijkt het jou geweldig om aanspreekpunt en adviseur te zijn voor de werkgevers die wij bedienen? Ben jij daarnaast ook nog een echte procesdenker en zorg jij ervoor dat alle contractuele afspraken nauwgezet uitgevoerd worden? Dan is Capability op zoek naar jou! 

Ontplooi al jouw talenten en fungeer als ultiem aanspreekpunt in de functie van Contract- en Relatiebeheerder. Een centrale functie waarin jij samen met jouw collega én de juiste software ervoor zorgt dat de relaties van Capability precies weten waar zij aan toe zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over o.a. contractuele zaken en wettelijke verplichtingen.  |  Meer informatie

Wat voor baas ben jij?