Daarom kies je voor Capability:


Om deze redenen kiezen ruim 4.400 ondernemers en MKB'ers voor Capability: 

  • Gecertificeerde arbodienst

  • Al ruim 15 jaar ervaring

  • Landelijke dekking met korte lijnen ook in jouw regio

  • Eigen multidisciplinair verzuimteam met vaste team coördinatoren

  • Eigen stafartsen, de verbindende schakel tussen je verzuimteam en bedrijfsarts

  • Innovatieve 'Vitality by Capability-app', hierdoor aandacht vanaf de 1e dag

  • Capability is samen met Qragt en Ephecta onderdeel van de Galliata Groep. Samen helpen wij mensen werken!

Kort verzuim is nagenoeg nihil

Sinds 2014 zijn we definitief van start gegaan met Capability en word ik door een vaste contactpersoon aan de hand meegenomen in het verzuimportaal. Het directe contact via de mail en de telefoon ervaar ik als bijzonder prettig. Het verzuimportaal is duidelijk en eenvoudig te bedienen. Ons bedrijf is volop in beweging en dat met een personeelsbestand waar weinig verloop in zit (gemiddeld aantal dienstjaren op dit moment 10,5) en met een gemiddeld hoge leeftijd van 43,4jr wordt je soms geconfronteerd met ziektes waar zelfs de Arbodienst geen antwoord op heeft. In die fase zitten we nu. Kort verzuim is nagenoeg nihil met de hulp van Capability. Bij middellang en lang verzuim worden wij door Capability zo goed mogelijk begeleid en geadviseerd. Ons verzuimcijfer beweegt zich nu iets boven het landelijk niveau voor de industrie en dat is, voor een bedrijf waar grotendeels nog in 3-ploegen gewerkt wordt, niet slecht.

Zorgen dat je weer verder kan

Jan zat al maanden thuis. Hij kon niet meer verder. Bij iedere minuut die hij thuis op de bank zat was weer aan de slag gaan bij zijn werkgever verder weg dan ooit. Met de mobiliteitsoplossingen van Capability, een aantal goede testen en persoonlijke gesprekken met een Capability coach maakten we Jan klaar voor zijn volgende stap.

In bijna 53% van de gevallen gaat verzuim niet over ziek zijn maar over vastlopen in je werk, je motivatie of je persoonlijke leven. Dan helpt een bedrijfsarts niet, een gedegen aanpak, aandacht en intensieve persoonlijke coaching wel.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Over Capability

Ondernemers richten zich graag op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen. Dat begrijpt Capability als geen ander. Vandaar dat wij inmiddels meer dan 4.400 bedrijven begeleiden met het ziekteverzuim van hun medewerkers. Samen krijgen we mensen weer snel op de juiste manier aan het werk. Als gecertificeerde arbodienst helpen we ondernemers met een bedrijfsarts, wet- en regelgeving, een veilige werkplek en alles daar omheen. Het is altijd een wisselwerking tussen jou en je mensen. Bedenk zelf wat je morgen gaat doen om verzuim te voorkomen.


 |  Meer weten

Uitgelicht

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland

Wat voor baas ben jij?