Daarom kies je voor Capability:


Om deze redenen kiezen ruim 3.800 MKB bedrijven, het grootbedrijf en uitzendorganisaties voor Capability: 

  • Gecertificeerde arbodienst ISO 9001 en ISO 27001; Basiscontract Arbodienstverlening
  • Twintig jaar ervaring met taakdelegatie en stafartsen
  • De 1e verzuimopvolging in de eerste week met een persoonlijk gesprek
  • Landelijke dekking met korte lijnen in de regio's
  • Eigen multidisciplinair verzuimteam met vaste team coördinatoren
  • Eigen stafartsen, de verbindende schakel tussen HR/ Casemanagers en leidinggevenden
  • Inzet van interventies via één loket
Capability is onderdeel van de Prevermo Groep. Samen helpen wij mensen gezond- en veilig werken! www.prevermo.nl

Focus op een duurzaam herstel

Cora van den Burg heeft al 22 jaar een beautysalon en een groothandel in cosmeticaproducten. Het is mei 2020 en Cora meldt zich ziek. Ze ondergaat een zware operatie en verwacht dat haar herstel een half jaar duurt. “Ik kon en kan mijn verhaal doen bij Capability, ik voel mij gehoord. Ik heb veel steun aan mijn verzuimmanager, nog steeds. Natuurlijk is hij kritisch en daagt hij me uit. Maar hij is ook gericht op een duurzaam herstel. Het is echt goed dat er iemand meedenkt die me als ondernemer aanspreekt en in oplossingen denkt. En tegelijk ook zegt: ‘Je gaat te snel Cora, pas op!’. Want dat doe je als ondernemer, je wilt te veel en te snel”. 

Het herstel viel tegen. Cora is een jaar later voor 50% aan het werk. “Mijn fysieke herstel bleef op een bepaald moment hangen. De verzuimmanager, die als taakgedelegeerde dagelijks in contact staat met de bedrijfsarts, stelde toen voor om met een werkcoach aan de slag te gaan. Om juist ook mentaal stappen te gaan zetten. Ik heb nu 4 sessies gehad en zie resultaat; ik ga weer vooruit”. 

Lees hier het volledige verhaal

Zorgen dat je weer verder kan

Jack zat al maanden thuis. Hij kon niet meer verder. Bij iedere minuut die hij thuis op de bank zat was weer aan de slag gaan bij zijn werkgever verder weg dan ooit. Dankzij de goede gesprekken met onze Verzuim & Relatiemanager, in combinatie met de inzet van gerichte interventie, werd Jack weer duurzaam inzetbaar en gemotiveerd.

Inmiddels gaat 70% van het verzuim niet over ziek zijn maar over vastlopen in je werk, je motivatie of je persoonlijke leven. Dan helpt een louter medische aanpak niet, maar een gedegen aanpak, persoonlijke aandacht en dienstverlening op maat wél.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Over Capability

Bedrijven richten zich graag op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen. Dat begrijpt Capability als geen ander. Vandaar dat wij inmiddels meer dan 3.800 bedrijven begeleiden met het ziekteverzuim van hun medewerkers. Samen krijgen we mensen weer snel op de juiste manier aan het werk. Als gecertificeerde arbodienst helpen we ondernemers met een bedrijfsarts, wet- en regelgeving, een veilige werkplek en alles daar omheen. Het is altijd een wisselwerking tussen de werkgever en de medewerker. Bedenk zelf wat je morgen gaat doen om verzuim te voorkomen.


 |  Meer weten

Uitgelicht

Summer School

8-8-2024

Xpertsuite training

21-8-2024

Summer School

27-8-2024

Wat voor baas ben jij?