Direct advies
088 045 01 00

Wat voor een
baas ben jij?

Je hebt je eigen tent, toko, onderneming of hoe je het ook noemen wil. Je gaat goed maar wil ook verder, samen met jouw mensen. Maar wat voor baas ben je eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat je team gemotiveerd is, lekker werkt en niet uitvalt door verzuim?Je bent eigen baas
Je hebt een eigen zaak
Het zijn jouw mensen
Je bent je eigen arbodienst


Kijk hoe je werkt
met Capability

Verzuimbeheersing en -reductie bij Maitre Paul

Het ziekteverzuim binnen Maitre Paul was erg hoog. Per 1 mei 2017 is Capability als Arbodienstverlener binnengehaald. De heren Jan van Vlerken (bedrijfsarts) en Paul Kalfsvel (verzuimcoach) kregen een actieve rol richting de leidinggevenden en verzuimers. Het werd een groot succes. Complimenten!

Het uitgangspunt voor zowel Capability als Maitre Paul is een innovatieve verzuimaanpak die zich richt op preventie, duurzame inzetbaarheid en re-integratie. Dit leidt tot verzuimbeheersing en –reductie.

Het gezamenlijke beleid heeft geleid tot dalende verzuim- en loonkosten, verbeterde productiviteit én toename van het werkplezier. Een echte win-winsituatie voor de werkgever én de werknemer!

Maas internationaal vertelt

MAAS maakt met haar 600 medewerkers van ieder koffiemoment een echt genietmoment. MAAS is een innovatief, professioneel en servicegericht bedrijf met toegewijde medewerkers vol passie voor lekker eten & drinken. Mensen die bij MAAS werken hebben dezelfde eigenschappen als mensen die bij Capability werken. Zij zijn ondernemend, innovatief, actief en dienstverlenend ingesteld.

Capability verzorgt de verzuimbegeleiding voor alle medewerkers van MAAS. Hierbij is een goede communicatie erg belangrijk. Onlangs zijn er trainingen gegeven aan de managers van MAAS voor het voeren van een goed verzuim- en preventiegesprek. Zo streven MAAS en Capability samen naar duurzaamheid, kwaliteit en gezondheid.

Ik heb weer Capability!

Jan zat al maanden thuis. Hij kon niet meer verder. Bij iedere minuut die hij thuis op de bank zat was weer aan de slag gaan bij zijn werkgever verder weg dan ooit. Met de mobiliteitsoplossingen van Capability, een aantal goede testen en persoonlijke gesprekken met een Capability coach maakten we Jan klaar voor zijn volgende stap. In bijna 53% van de gevallen gaat verzuim niet over ziek zijn maar over vastlopen in je werk, je motivatie of je persoonlijke leven. Dan helpt een bedrijfsarts niet, een gedegen aanpak, aandacht en intensieve persoonlijke coaching wel.

Kijk voor onze mobilieitsoplossingen

Over Capability

Ondernemers richten zich graag op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen. Dat begrijpt Capability als geen ander. Vandaar dat wij inmiddels meer dan 8.000 bedrijven begeleiden met het ziekteverzuim van hun medewerkers. Samen krijgen we mensen weer snel op de juiste manier aan het werk. Het is altijd een wisselwerking tussen jou en je mensen. Bedenk zelf wat je morgen gaat doen om verzuim te voorkomen. Capability helpt je met een bedrijfsarts, wet- en regelgeving, een veilige werkplek en alles daar omheen.


Capability trainingen

Workshop 'Eigen regie in gezondheid'

10 oktober 2019

Training RI&E in één dag

22 oktober 2019

Workshop Balans op de werkvloer

24 oktober 2019