Xpertsuite training

Voor wie?

De trainingen en sessies zijn bedoeld om jou nóg meer uit ons systeem te kunnen laten halen en om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van het systeem.Resultaat

Optimaal gebruik maken van Xpertsuite

Programma

Hoe wat en waar? Voorheen waren de trainingen altijd fysiek. Maar vanaf nu is de kennissessie digitaal te volgen via teams. Op 21 september en op 2 november.

Om alles mogelijk te maken vragen we een kleine financiële bijdrage van € 25,- per deelnemer. Wil je graag een sessie organiseren voor de eigen organisatie laat het ons weten!

We ontwikkelen ook regelmatig trainingen op basis van de behoeftes van onze klanten. Dus wil je graag meer weten en kennis opdoen maar staat jouw training er niet bij? Neem vooral contact op met relatiebeheer zij informeren je over de mogelijkheden!Inschrijven
donderdag 2 november 2023
Training 15:30 - 16:30
Kosten € 25,00 per persoon

Om de Xpert Suite optimaal te leren kennen, geven we dit najaar een aantal kennismakings sessies. Met onze interactieve training leer je bijvoorbeeld alle ins- en outs- van het systeem en met kennissessies kom je erachter hoe je meer inzicht krijgt in je verzuim- en preventiecijfers.

Bedrijfsgegevens

Groepsinschrijving


Contactgegevens

Betalen met iDeal 


Wat voor baas ben jij?