Preventie


Als werkgever is het een uitdaging om de juiste mensen te vinden en behouden. Corona zorgt voor meer onzekerheid en druk, zowel in werk als privé. Hoe blijven jouw medewerkers inzetbaar onder deze druk? Door werknemers de juiste aandacht, begeleiding en tools te geven vinden ze de werk naar duurzame inzetbaarheid. Samen met onze balanscoaches, opleidingspartners en budgetcoaches nemen ze de juiste stappen naar overzichtelijk en gelukkig leven. Met als doel een goede balans in privé en werk te realiseren en verzuim te voorkomen. Hierdoor is preventie een feit.

Zet je medewerkers in hun Qragt en kies voor een gezonde toekomst van zowel je medewerkers als je bedrijf. De unieke formule biedt werkgevers oa begeleiding door balanscoaches en een uniek platform wat je medewerkers ondersteuning biedt. Hierin vind je o.a.:

  • Een Balanstest en begeleiding door onze balanscoaches,
  • Een persoonlijke leeromgeving met toegang tot 300 opleidingen van de Online Academy van NCOI.
  • Financieel inzicht dankzij een slimme samenwerking met NIBUD om de eigen geldzaken goed te regelen.
  • Verschillende online programma's op gebied van gezondheid en vitaliteit
  • Een online community
  • En nog veel meer! 

Om een vliegende start te maken, ontvang jij een handige toolkit voor het onboarden van je personeel met posters, flyers, e-mails, intranetberichten en een infographic. Hiermee  krijgen zij een goed beeld van welke waarde Qragt voor hen kan toevoegen. Het promotiepakket bevat posters, foldermateriaal, diverse e-mails en een intranetbericht. Wanneer je mensen eenmaal aangesloten krijgen, kunnen ze via de Qragt-nieuwsbrief en social media kanalen gestimuleerd worden om het beste uitzichzelf te halen.


Meer weten over de unieke Qragt aanpak? 

Ga naar de website van Qragt of neem contact voor meer informatie en verdere toelichting.

 

Capability is onderdeel van de Galliata Groep, waar o.a. ook Qragt en Ephecta toe behoren.

Wat voor baas ben jij?