Preventie

Als werkgever weet je als geen ander hoe lastig het is om je bedrijf gezond te houden en te blijven groeien. Dat vraagt nogal wat van je en bezorgt je soms slapeloze nachten. Eén van die uitdagingen waar je voor staat zijn je medewerkers. Die heb je hard nodig om jouw dromen te helpen verwezenlijken. En laten zij nou, net als jou, ook voor de nodige uitdagingen staan. Vaak niet dezelfde maar wel met eenzelfde impact. En dat helpt niet je om ambities werkelijkheid te laten worden.

Qragt is door ons team ontwikkeld als een persoonlijk platform voor werkend Nederland. Het platform helpt bij de uitdagingen van medewerkers die zich veelal afspelen in de privésfeer. Uitdagingen die de werk-privé balans verstoren, stress verhogend werken en vaak leiden tot zichtbaar (en onzichtbaar) verzuim in organisaties. Qragt biedt dienstverlening aan gericht op het voorkomen van uitval en het versnellen van herstel. Dit op basis van ruim 30 jaar kennis en ervaring in arbodienstverlening en re-integratie. 

Door Qragt aan te bieden aan je medewerkers werk je niet alleen aan het realiseren van jouw droom maar laat je ook zien dat je beseft dat je jouw mensen daar keihard bij nodig hebt. En dat je ze ook wil ondersteunen bij die vraagstukken waar zij slapeloze nachten van kunnen hebben. Maak je medewerkers dus attent op Qragt, de zusterorganisatie van Capability. Daarmee kies je voor een gezonde toekomst van zowel je medewerkers als je bedrijf.

 

Meer weten over de unieke Qragt aanpak? 

Ga naar de website van Qragt of neem contact voor meer informatie en verdere toelichting.

Capability is onderdeel van de Prevermo Groep, waar o.a. ook Qragt en Ephecta toe behoren.

Wat voor baas ben jij?