Verzuimportaal Promis Verzuim App
Is jouw bedrijf klaar voor de AVG?

Is jouw bedrijf klaar voor de AVG?

Is jouw bedrijf klaar voor de AVG? Vanaf 25 mei gaat de nieuwe Europese Privacyverordening in. Er moet best wel wat geregeld worden. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Doorloop dan deze handige checklist! 

De checklist van Rendement.nl

De AVG treedt per 25 mei 2018 in werking. We hebben er al eerder over bericht. Het doel van de AVG is om de privacyrechten van burgers te versterken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming bevat strenge Europese privacyregels en geldt als vervanging van de Wbp (wet bescherming persoonsgegevens). De AVG geldt voor alle werkgevers, werknemers én consumenten. Het is van belang om aan deze nieuwe regelgeving te voldoen, aangezien de boetes kunnen oplopen tot € 20 miljoen euro. 

Lees hier alles over de AVG

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Nieuws
Alles over AVG

De AVG gaat per 25 mei 2018 in Nederland van kracht. Deze vervangt de Wbp en bevat strenge Europese privacyregels. Voldoet uw organisatie al aan de nieuwe richtlijnen? Boetes kunnen namelijk oplopen tot € 20 (...)

Nieuws
Tweede Kamer neemt nieuwe privacywet aan

Het lag in de lijn der verwachting en het is gebeurd. De Tweede Kamer heeft de nieuwe privacywet goedgekeurd. De Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is aangenomen. (...)

Nieuws
Alles over het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in Balans

Het moet weer aantrekkelijk worden voor werkgevers om hun medewerkers in vaste dienst te nemen. (...)

Kunnen wij u helpen?