Verzuimportaal Promis Verzuim App
Investeer in uw menskracht

Investeer in uw menskrachtAltijd méér aandacht voor mensen 
U mag van Capability meer verwachten. Gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers dragen bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Investeer daarom in uw menskracht. Samen zoeken we de beste oplossing. Een oplossing die bij uw bedrijf, cultuur en medewerkers past. Bekijk wat menskracht voor uw organisatie precies inhoudt.

Duidelijke visie in het Financieel Dagblad
Vandaag, 15 maart 2017, is er een special van het Financieel Dagblad verschenen gericht op Personeelsmanagement. Capability is binnen het gedeelte 'Verzuim' vertegenwoordigd met een column van onze algemeen directeur Titus Kramer. In deze column gaat Titus in op actuele verandering met betrekking tot traditionele arbodienstverlening en de verschuiving naar bewuste inzet van goed werkgeverschap. Als co-regisseur van een werkend leven zoek je samen naar een oplossing. Zowel werkgever, werknemer als arbo en verzuim specialist.


 
Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Nieuws
Aandacht veiligheid en gezondheid

Bedrijven nemen in 2016 meer maatregelen rondom veiligheid en gezondheid dan in 2014. Het niveau ligt echter lager dan in 2007. De aandacht voor arbobeleid houdt mogelijk verband met de (...)

Nieuws
Bedrijfsarts met aandacht voor preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Het belang van preventie van verzuim groeit. Ook de rol van de bedrijfsarts verandert. Lees meer: (...)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kunnen wij u helpen?