Verzuimportaal Promis Verzuim App

Verzekeraar

Capability garandeert u schadelastreductie én de beste concurrentiepositie. Met ons unieke verzuimvolgsysteem leveren wij 24/7 uitgebreide managementinformatie. Capability biedt een actueel overzicht van de totale (verzuim)kosten per verzekerde werkgever en per interventie. Onze online schadelastmonitor biedt u de mogelijkheid om schadelast te prognosticeren, te budgetteren en te monitoren. Ofwel: hét instrument om te sturen op actuele schadelastcijfers.
Home > Ik ben > Verzekeraar > ICT platform

ICT platform

Capability ontzorgt uw verzekerde relaties vanuit haar Kenniscentrum met innovatieve producten, diensten en uitgebreide managementinformatie. Wij doen dit bijvoorbeeld door de inzet van onze Verzuim-app, onze duurzame inzetbaarheidsscan, de Capability Academy en het vernieuwde outplacement programma ‘BYT’. Capability reduceert hiermee het verzuimpercentage op een positieve wijze.
 
Arbodienstverlening 3.0
Ons innovatieve ICT-platform en online Kenniscentrum biedt u als risicodrager 24/7 gerichte managementinformatie. De inzet van de schadelastmonitor biedt een actueel overzicht van de totale (verzuim)kosten per verzekerde relatie per dienstverlening. Alle interventies worden binnen één systeem geregistreerd. Hierdoor is het mogelijk om schadelast en kosten van interventies te prognosticeren, te budgetteren en te monitoren. Daarmee is de schadelastmonitor hét instrument om te sturen op actuele schadelast cijfers met een gegarandeerde schadelastreductie tot gevolg. Dankzij onze arbodienstverlening 3.0 zijn u en uw verzekerde relaties klaar voor de toekomst!
 
Preventieve aanpak
Onze slimme software zetten wij ook in om verzuim te voorkomen. Zo geeft het systeem ons een signaal wanneer er bij een medewerker, op afdelingen of binnen bepaalde functies vaker verzuim voorkomt dan gemiddeld binnen uw organisatie. Wellicht is er sprake van pesten, een te hoge werkdruk of niet optimale arbeidsomstandigheden. Vanuit ons Kenniscentrum bieden wij een breed scala aan innovatieve diensten voor verzuimpreventie en het terugdringen van arbeidsongevallen.
 

Meer weten?

Richard Harder
Richard Harder
Accountmanager
088 - 045 01 00
richard.harder@capability.nl

Kunnen wij u helpen?