Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom MKB ondernemer

Capability biedt MKB-ondernemers innovatieve HR dienstverlening op het gebied van preventie, verzuim en mobiliteit. Ons doel is om uw medewerkers weer snel en zo verantwoord mogelijk aan het werk te krijgen. Zo kunt u zich 100% focussen op uw bedrijf!
Home > Ik ben > MKB ondernemer > Outplacement

Outplacement

Capability beschikt over het unieke en innovatieve outplacementprogramma BYT: Broadcast Your Talent. Dit programma zorgt ervoor dat boventallige medewerkers 30% eerder een nieuwe baan heeft of arbeidsmarktklaar is. BYT is een intensief en doelgericht programma wat ook qua kosten interessant is voor u als werkgever. Het transitiebudget kan met BYT effectief worden ingezet.
 
Over BYT
BYT onderscheidt zich van traditionele outplacement. Het is een eigentijds en resultaatgericht programma dat bestaat uit een unieke mix van radio, video, social media, sollicitatiebootcamps, e-coaching en hands-on begeleiding. Met BYT worden werkzoekenden gedurende een effectief en constructief traject van ± 16 weken begeleid. Het programma sluit aan op de behoefte van de huidige media en sollicitatieprocedures, door:
 
  • sneller solliciteren met behulp van een persoonlijk cv-app        
  • te leren solliciteren via social media
  • een effectieve en actieve inzet van LinkedIn
  • het maken en inzetten van een audio-interview
  • het maken van een video presentatie ter ondersteuning van sollicitaties
  • zichzelf te profileren via het online radio station WerkenFM
  • begeleiding van een e-coach en een loopbaanbegeleider
  • dagelijkse sollicitatie tips
  • de toegang tot een netwerk van 1500 recruiters
 
Capability helpt de werkgever daarmee het transitiebudget effectief in te zetten én helpt de medewerker bij het vinden van een nieuwe baan. Boventallige medewerkers hebben dan binnen 16 weken een nieuwe baan of zijn volledig arbeidsmarktklaar. Daarmee presteert Capability circa 30% sneller dan de markt!

Lees hier meer over het BYT programma!

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Nancy  Rommens
Nancy Rommens
Accountmanager
088 - 045 01 00
nancy.rommens@capability.nl
Nieuws
Ontslagen, ik zoek 'n nieuwe baan?

Dan krijg je in veel gevallen een transitiebudget mee van je werkgever. Per 1 juli 2015 treedt de nieuwe Wet Werk & Zekerheid in werking. (...)

Blog
Transitiebudget: een simpele rekensom

Het verplicht gestelde transitiebudget dat bij beëindiging van een (tijdelijk) dienstverband onder bepaalde voorwaarden moet worden uitgekeerd, heeft de afgelopen maand veel stof doen opwaaien bij werkgevers. Maar hoe (...)

Kunnen wij u helpen?