Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom Medewerker

Capability ondersteunt en adviseert jou en je werkgever bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. Samen werken we aan jouw duurzame inzetbaarheid en het creëren van een prettige, veilige werkomgeving. Met onze trainingen opleidingen dragen wij bij aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En mocht je uit dienst (moeten) treden, dan begeleiden we jou in de zoektocht naar een nieuwe baan.
Home > Ik ben > Medewerker > Wat doen wij voor jou?

Wat doen wij voor jou?

Wellicht heb je al eens contact gehad met één van onze verzuim- en relatiemanagers, herstelcoaches of loopbaanadviseurs. Maar wat doet Capability nu eigenlijk? En wat zijn jouw rechten en plichten als medewerker?
 
Jouw werkgever is verplicht om deskundige ondersteuning bij arbo- en verzuimbeleid te regelen. Capability ondersteunt en adviseert jou en je werkgever bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. De verzuimbegeleiding start wanneer wij een ziekmelding ontvangen van je werkgever. Je vaste verzuim- en relatiemanager neemt dan contact met je op en gaat jou, met inachtneming van de Wet verbetering Poortwachter, begeleiden richting werkhervatting. Tijdens je verzuimperiode zijn jij en je werkgever beiden verantwoordelijk voor re-integratie.
 
Capability, je werkgever en ook jijzelf hebben rechten en plichten gedurende de verzuimperiode. Ook ten aanzien van privacy. 

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Miranda Burghout
Miranda Burghout
Manager VEC
088 - 045 01 00
miranda.burghout@capability.nl
Nieuws
Bedrijfsarts met aandacht voor preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Het belang van preventie van verzuim groeit. Ook de rol van de bedrijfsarts verandert. Lees meer: (...)

Nieuws
Gezonde medewerker kan langer doorwerken

Uit onderzoek van het CBS onder medewerkers tussen de 45-65 jaar blijkt dat gezonde medewerkers langer denken te kunnen werken. (...)