Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom HR Grootbedrijf

Capabilty ontzorgt u en uw organisatie. Met onze innovatieve producten, diensten en uitgebreide management informatie brengen we het verzuim terug. Dankzij ons “one-stop-shop” platform heeft u één vast aanspeekpunt, één Service Level Agreement en één overzichtelijk medewerkersdossier. Zo krijgt u meer sturing op verzuimpreventie,- duur en -kosten.
Home > Ik ben > HR Grootbedrijf > Verzuim

Verzuim

De gemiddelde verzuimduur bij uitvallende medewerkers is 16 werkdagen. Dit kost de BV Nederland  jaarlijks 11.5 miljard euro aan loondoorbetaling.* Uitval, re-integratie en uitstroom brengen extra administratie, organisatie en uitgaven met zich mee. Wanneer een medewerker verzuimt, helpt Capability met een doelgerichte en geïntegreerde aanpak de verzuimduur en -kosten tot een minimum te beperken. Met onze slimme ICT-oplossingen en persoonlijke dienstverlening realiseren we tot zo’n 30% minder verzuim dan het marktgemiddelde!
 
Innovatieve ICT-oplossingen
Capability helpt u het verzuim eenvoudig en optimaal te managen. Onze tweede natuur is het inspringen op veranderingen in de markt. Zo ontzorgen wij u vanuit ons online Kenniscentrum. Dit platform biedt diverse preventie, verzuim en mobiliteit gerelateerde producten en diensten onder hetzelfde dak. Zo heeft u met één vast aanspreekpunt te maken en kunt u volstaan met één Service Level Agreement voor al uw partners. Daarnaast biedt onze verzuimsoftware u 24/7 toegang via desktop, tablet of smartphone, eenvoudige aan- en afmelding van de verzuimende medewerker, inzage in alle lopende dossiers op medewerkersniveau en overzichtelijke online management informatie. Het Kenniscentrum is de eerste “one-stop-shop” oplossing met een aanbod aan diensten en producten op het gebied van HR, verzuim, preventie, mobiliteit, training, coaching, legal en financiën. Het scala aan innovatieve en effectieve diensten worden op basis van overleg met u en de behoefte bij de medewerkers ingezet.
 
Eén vast aanspreekpunt
Capability werkt met een proactief en klantgericht team van Verzuim- & relatiemanagers. U krijgt één vast aanspreekpunt, waarbij u terecht kunt voor al uw preventie, verzuim en mobiliteitsvraagstukken. De Verzuim- & relatiemanager heeft frequent contact met de verzuimende medewerker en is altijd up-to-date over diens persoonlijke situatie. Zo kan proactief en effectief worden bijgedragen aan de inzetbaarheid van de medewerker. Uw verzuim- & relatiemanager rapporteert op regelmatige basis aan u. Maar u heeft zelf ook 24/7 inzage in de dossier(s) van uw medewerker(s) met de verzuimapp. Uiteraard met inachtneming van de bescherming van de privacy van de medewerker. De intensieve relatie tussen de Verzuim- & relatiemanager en de verzuimende medewerker draagt bij aan het verlagen van het verzuimpercentage. En door een intensiever contact met de ondernemer kan de verzuim- & relatiemanager sturen op het voorkomen van verzuim. Ook ziet deze erop toe dat uw organisatie aan de wettelijke verplichtingen voldoet. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Lees hier het privacyreglement van Capability.
 
* Bron: Onderzoeksrapport TNO, 2012-2014

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Nancy  Rommens
Nancy Rommens
Accountmanager
088 - 045 01 00
nancy.rommens@capability.nl
Nieuws
Capability voldoet aan kwaliteitseisen OVAL!

Wij melden u met trots dat Capability aan de OVAL-kwaliteitseisen voldoet! (...)

Nieuws
Ziekteverzuim op laagste punt sinds 1996

Werknemers melden zich steeds minder ziek: het ziekteverzuim van werknemers in Nederland daalde in 2014 tot 3,8 procent. Dit is het laagste percentage sinds 1996. (...)

Kunnen wij u helpen?