Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom HR Grootbedrijf

Capabilty ontzorgt u en uw organisatie. Met onze innovatieve producten, diensten en uitgebreide management informatie brengen we het verzuim terug. Dankzij ons “one-stop-shop” platform heeft u één vast aanspeekpunt, één Service Level Agreement en één overzichtelijk medewerkersdossier. Zo krijgt u meer sturing op verzuimpreventie,- duur en -kosten.
Home > Ik ben > HR Grootbedrijf > Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Investeren in trainingen en cursussen is investeren in uw organisatie en haar medewerkers. Ruim 23% van de Nederlandse medewerkers geeft aan kennis te missen. Van deze groep heeft bijna een kwart burn-outklachten, waardoor er vaker wordt verzuimd. Maar niet alleen vanwege de preventieve werking betaalt het geld dat aan trainingen en cursussen wordt uitgegeven zich vaak dubbel terug: de betrokkenheid, ontwikkeling en motivatie van de medewerkers wordt verhoogd. Hierdoor ontstaat er meer binding, groeit de productiviteit en wordt innovatie en bedrijfssucces gestimuleerd. Daarnaast getuigt het investeren in de kennis en kunde van medewerkers van goed werkgeverschap. Dit draagt bij aan het positieve imago van uw organisatie!
 
Trainingen op maat
Capability biedt de medewerkers van uw organisatie diverse trainingen op maat. De trainingsactiviteiten zijn gericht op het effectief functioneren van medewerkers binnen uw organisatie: van omgaan met spanningsklachten en verzuim tot mindfulness, taaltrainingen en assertiviteit. Alle trainingen worden afgestemd op werk- en denkniveau en leeftijdsfase van de deelnemers.
 
Capability heeft een eigen trainingslocatie in Zaltbommel. Daarnaast kunt u kiezen voor een in-company training.

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Nancy  Rommens
Nancy Rommens
Accountmanager
088 - 045 01 00
nancy.rommens@capability.nl
Nieuws
Hoe vergroot je jouw comfortzone?

Ben je bekend met je comfort zone? Het is dat plekje waarop je je naar alle waarschijnlijkheid nu bevindt. (...)

Blog
Capability zet ook nadrukkelijk in op taal

Capability is zeer tevreden met het Taalakkoord dat onlangs door Minister Asscher is ondertekend samen met vertegenwoordigers van o.a. de voedingsmiddelenindustrie, schoonmaak, logistiek, chemie, afvalverwerking, zakelijke dienstverlening, uitzendbranche, de rijksoverheid (...)

Kunnen wij u helpen?