Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom HR Grootbedrijf

Capabilty ontzorgt u en uw organisatie. Met onze innovatieve producten, diensten en uitgebreide management informatie brengen we het verzuim terug. Dankzij ons “one-stop-shop” platform heeft u één vast aanspeekpunt, één Service Level Agreement en één overzichtelijk medewerkersdossier. Zo krijgt u meer sturing op verzuimpreventie,- duur en -kosten.
Home > Ik ben > HR Grootbedrijf > Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Capability zorgt voor gemotiveerde en meer productieve medewerkers.  Door diensten preventief en resultaatgericht in te zetten wordt verzuim voorkomen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een duurzame inzetbaarheidstool: De BPR Toolbox. Deze tool geeft iedere medewerker inzage in zijn eigen productiviteit en mogelijke risico’s. Hij of zij ontvangt aansluitend e-tools ter verbetering van zijn persoonlijke situatie. De resultaten zijn in eerste instantie alleen voor de medewerker bestemd. U ontvangt een totaaloverzicht met de resultaten. Het onderzoek genereert namelijk geanonimiseerde rapportages op team-, afdelings-, en/of organisatieniveau. Deze rapportages geven inzicht en advies. Resultaten zijn onder andere kostenbeheersing, tevreden en meer betrokken medewerkers, een hogere productiviteit, een betere samenwerking tussen werkgever en medewerker, creativiteit en innovatie. Hiermee wordt de concurrentiepositie van uw organisatie verstevigd en wordt goed werkgeverschap gestimuleerd. Dit draagt bij aan het positieve imago van uw organisatie!
 
De BPR Toolbox kan individueel of collectief voor een hele afdeling of organisatie worden ingezet. Daarnaast bieden we vanuit ons online Kenniscentrum nog meer preventieve diensten aan, die bijdragen aan een hogere efficiency en het voorkomen van verzuim op een effectieve en kostenefficiënte manier.

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Nancy  Rommens
Nancy Rommens
Accountmanager
088 - 045 01 00
nancy.rommens@capability.nl
Nieuws
Preventie ziekteverzuim levert meer op dan geld

Een zieke werknemer kost anderhalf tot tweeënhalf keer zoveel als zijn bruto-loonkosten. (...)

Blog
Een nuttige risico-inventarisatie - en evaluatie

Ik kom veel bij bedrijven waar vragen leven over de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Vaak (...)

Kunnen wij u helpen?