Verzuimportaal Promis Verzuim App
Home > Capability > Over het Kenniscentrum

Over het Kenniscentrum

Het Kenniscentrum is onze one-stop-shop oplossing met een breed aanbod aan diensten en producten.
Producten en diensten op het gebied van verzuim, preventie, mobiliteit, training, coaching, legal, financiën.

Inzetten naar eigen behoefte
Bent u eigenrisicodrager of wilt u juist de serviceverlening uitbesteden? Met het Kenniscentrum van Capability bent u in staat eenvoudig en efficiënt producten en diensten in te zetten voor uw organisatie. U zet onze producten en diensten naar eigen behoefte en op eigen tempo in. Samen kijken we naar de beste oplossigen op maat. 

De kracht van goede samenwerking
Wij werken samen met business partners, die uitblinken in hun eigen expertise. Zo houden wij de focus op waar wij goed in zijn en tegelijkertijd ontzorgen we u op alle preventie, verzuim en mobiliteit gerelateerde gebieden. Samen bouwen we aan een optimale samenwerking.

Altijd actueel inzicht op verschillende niveaus
Door de online verzuimapplicatie bent u op de hoogte van alle activiteiten die zijn ingezet binnen uw organisatie, de interventies en wat de resultaten daarvan zijn. Via de schadelastmonitor kunnen kosten eenvoudig in de gaten gehouden worden. En vanuit het persoonlijke dossier worden alle activiteiten bijgehouden die bij uw medewerker zijn ingezet. Zo heeft u direct inzage in alle lopende dossiers van de desbetreffende medewerker.Klik hier om de instructiefilmpjes van de Promis Verzuim App te bekijken.

Meer weten?

Titus Kramer
Titus Kramer
Algemeen directeur
088 - 045 01 00

Kunnen wij u helpen?