Verzuimportaal Promis Verzuim App
24/7 alle verzuimcijfers op een rijtje
Onze nieuwe app biedt u 24/7 inzage in alle management informatie. U weet wat de totale (verzuim)kosten binnen uw organisatie zijn en heeft inzicht in de verzuimstatus en kosten per medewerker.
Meer informatie
Klaar voor uw toekomst!
Met de inzet van het online kenniscentrum, de verzuimapp, 24/7 relevante management informatie en het verzuim datacentre draagt Capability bij aan het verminderen van verzuim.
Bekijk onze video
Tot 30% minder verzuim realiseren?
Vanuit ons online kenniscentrum brengt Capability het ziekteverzuim in uw organisatie fors omlaag met innovatieve oplossingen en e-tools. Ook preventief. Wij presteren tot zo’n 30% beter dan de markt.
Meer informatie

KENNISCENTRUM

Capability ontzorgt organisaties vanuit haar online Kenniscentrum. Met ons one-stop-shop platform bieden wij u diverse verzuim en arbo gerelateerde diensten onder één dak. Zo heeft u met minder aanspreekpunten te maken. In combinatie met onze innovatieve verzuimsoftware biedt Capability u een hogere efficiency in arbo- en verzuimmanagement.
Bekijk ons kenniscentrum

INFOTHEEK

Maak nader kennis met Capability. Het laatste nieuws, een inspirerende Blog, testimonials van onze relaties, u vindt het overzichtelijk onder één knop. Ontdek de energie die innovatie kan geven.
Laat u inspireren

Laatste Nieuws

Ga direct naar dienstenaanbod