Direct advies
088 045 01 00

Wat voor een
baas ben jij?

Je hebt je eigen tent, toko, onderneming of hoe je het ook noemen wil. Je gaat goed maar wil ook verder, samen met jouw mensen. Maar wat voor baas ben je eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat je team gemotiveerd is, lekker werkt en niet uitvalt door verzuim?Je bent eigen baas
Je hebt een eigen zaak
Het zijn jouw mensen
Je bent je eigen arbodienst


Kijk hoe je werkt
met Capability

Maas internationaal vertelt

Door Capability zijn we eigenlijk onze eigen arbodienst en dat merken we. Onze mensen verzuimen minder, problemen bespreken we veel eerder zelf en als het nodig is schakelen we op met de expertise van Capability. Niet in de spreekkamer op afstand maar gewoon op de werkvloer.

"Ik heb nu een andere kijk op verzuim"

"Wij hebben ervoor gekozen om onze leidinggevenden de 'Verzuim training' aan te bieden. Erg sterk aan deze training is het maatwerk. De inhoud wordt vooraf afgestemd op de behoefte vanuit de organisatie. Deze training heeft onze leidinggevenden een hele andere kijk op hun verzuimaanpak gegeven en biedt hen handvatten voor verzuimbegeleiding."

Ik heb weer Capability!

Jan zat al maanden thuis. Hij kon niet meer verder. Bij iedere minuut die hij thuis op de bank zat was weer aan de slag gaan bij zijn werkgever verder weg dan ooit. Met de mobiliteitsoplossingen van Capability, een aantal goede testen en persoonlijke gesprekken met een Capability coach maakten we Jan klaar voor zijn volgende stap. In bijna 53% van de gevallen gaat verzuim niet over ziek zijn maar over vastlopen in je werk, je motivatie of je persoonlijke leven. Dan helpt een bedrijfsarts niet, een gedegen aanpak, aandacht en intensieve persoonlijke coaching wel.

Kijk voor onze mobilieitsoplossingen

Over Capability

Ondernemers richten zich graag op datgene waar ze goed in zijn: ondernemen. Dat begrijpt Capability als geen ander. Vandaar dat wij inmiddels meer dan 8.000 bedrijven begeleiden met het ziekteverzuim van hun medewerkers. Samen krijgen we mensen weer snel op de juiste manier aan het werk. Het is altijd een wisselwerking tussen jou en je mensen. Bedenk zelf wat je morgen gaat doen om verzuim te voorkomen. Capability helpt je met een bedrijfsarts, wet- en regelgeving, een veilige werkplek en alles daar omheen.


Capability trainingen

Training Preventiemedewerker

11 September 2018

Training Verzuim de Baas

9 October 2018

Training Preventiemedewerker

6 November 2018