Training RI&E in één dag

Voor wie?

Binnen één dag jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie op orde? Een actuele en volledige RI&E is voor alle werkgevers verplicht volgens de Arbowet. Met deze Risico Inventarisatie & Evaluatie breng je eventuele risico's op de werkvloer in kaart. Wij bieden jou de kans om in één dag jouw RI&E voor je bedrijf uit te voeren. Resultaat

Op 22 juni 2021 bieden we werkgevers de mogelijkheid om in één dag een actuele en volledige RI&E uit te voeren. Voor het bedrag van 495,- euro volg je de training en beschik je over een RI&E inclusief plan van aanpak en Corona addendum (waarop door onder meer de inspectie SZW op getoetst kan worden). Want het risico van blootstelling aan COVID-19 is een verplicht onderdeel. In het Corona-addendum zijn de mogelijke risicofactoren die tot besmetting kunnen leiden opgenomen. Dit op basis van de geldende branche voorschriften en actuele informatie. 

Wat levert dit alles jou op?

  • Je leert alles over een RI&E, gericht op jouw bedrijf
  • Je brengt in één dag jouw RI&E voor je bedrijf op orde
  • Eventuele verbeterpunten worden direct in een Plan van Aanpak opgenomen


Programma

In samenwerking met Capability verzorgt DH-pro de workshop “RIE in één dag.” De workshop vindt plaats bij Van der Valk in Zaltbommel en duurt van 09.00 t/m 17.00, lunch inbegrepen. Neem je eigen laptop mee zodat je zelf aan de slag kunt.

Doel van deze workshop is om aan het einde van de dag een ingevulde RI&E te hebben, inclusief een plan van aanpak, die voldoet aan de wet. Tijdens de workshop wordt de deelnemer aan de hand van de onderdelen van de van toepassing zijnde RIE-instrument door een deskundige gecoacht. Na afloop van de dag heeft de deelnemer een volledige en actuele RI&E. Verbeterpunten worden direct in een plan van aanpak meegenomen. Indien gebruik gemaakt kan worden van een branche-erkend RI&E instrument én de organisatie heeft maximaal 25 medewerkers in dienst dan hoeft de RI&E niet getoetst te worden. In alle andere gevallen zal de RI&E na afloop nog getoetst moeten worden.
Inschrijven
dinsdag 22 juni 2021
Training 09:00 - 17:00
Kosten € 495,00

Binnen één dag jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie op orde (incl Corona addendum)

Bedrijfsgegevens

Groepsinschrijving


ContactgegevensWat voor baas ben jij?