Webinar 'Thuis fit aan het werk' (open inschrijving of incompany)

Voor wie?

Dit Webinar is speciaal ontwikkeld voor alle thuiswerkers. Het heeft een duidelijk preventief karakter en stimuleert mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Dit interactieve Webinar vindt plaats in een groep van minimaal 6 tot maximaal 12 personen, waardoor er voldoende ruimte is om in te gaan op individuele vragen.

Het is ook mogelijk om als bedrijf de webinar incompany af te nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Resultaat

Het Webinar wordt verzorgd door een ergonoom (gespecialiseerd in werk gerelateerde klachten) en geeft inzicht in de oorzaak van lichamelijke (werkplek gerelateerde) klachten. De uitleg over de herkomst van de klachten is daarbij essentieel, anders vragen mensen zich af waarom er zaken moeten worden veranderd en waarom men oefeningen moet doen. Wij maken duidelijk waarom medewerkers moeten veranderen, waarom een goede werkhouding, sporten en oefeningen doen raadzaam is. Wil je iemand echt helpen, dan is uitleg geven over de oorzaak van de lichamelijke klachten het allerbelangrijkste.

Programma

De onderwerpen die besproken worden zijn: hoe wordt het thuiswerken ervaren, hoe werkt het lichaam, wanneer en waarom krijg ik pijn, negatieve en positieve stress, hoe richt ik mijn werkplek en werkdag in, wanneer zit ik goed, dagelijkse oefeningen, ontspanning en beweegadviezen. Tussendoor en aan het einde van het Webinar hebben de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen. Verder ontvangen de medewerkers een toolbox ‘thuis aan het werk’ met praktische tips & tricks.

Inschrijven
Open inschrijving
Deze training wordt gegeven zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn gekomen en gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Zodra dit aantal bereikt is zal contact worden gezocht om een definitieve datum vast te leggen. Mocht een training niet door kunnen gaan dan vervalt de inschrijving en daarmee de kosten voor training.

Kosten € 99,00 per persoon

Dit Webinar is speciaal ontwikkeld voor alle thuiswerkers. Het Webinar heeft een duidelijk preventief karakter en stimuleert mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid.

Bedrijfsgegevens

Groepsinschrijving


ContactgegevensWat voor baas ben jij?