Online workshop: RI&E in één dag

Voor wie?

Binnen één dagdeel jouw Risico Inventarisatie & Evaluatie op orde? Een actuele en volledige RI&E is voor alle werkgevers verplicht volgens de Arbowet. Met deze Risico Inventarisatie & Evaluatie breng je eventuele risico's op de werkvloer in kaart. Wij bieden jou de kans om in één dag jouw RI&E voor je bedrijf uit te voeren.

Op vrijdag 19 juni bieden we werkgevers de mogelijkheid om in één dagdal een actuele en volledige RI&E uit te voeren. Voor het bedrag van 495,- euro volg je de training en beschik je over een RI&E inclusief plan van aanpak. De online workshop vindt plaats binnen een digitale omgeving. Na aanmelding ontvang je een mail met instructies om de workshop bij te wonen. Resultaat

  • Je leert alles over een RI&E, gericht op jouw bedrijf
  • Je brengt in één dagdeel jouw RI&E voor je bedrijf op orde
  • Eventuele verbeterpunten worden direct in een Plan van Aanpak opgenomen.


Programma

In samenwerking met Capability verzorgt DH-pro voor klanten in het MKB de online workshop 'RI&E in één dag'. Doel van deze workshop is om aan het einde van de dag een ingevulde RI&E te hebben, inclusief een plan van aanpak, die voldoet aan de wet. Tijdens de workshop wordt de deelnemer aan de hand van de onderdelen van de van toepassing zijnde RIE-instrument door een deskundige gecoacht. Na afloop van de dag heeft de deelnemer een volledige en actuele RI&E. Verbeterpunten worden direct in een plan van aanpak meegenomen. Indien gebruik gemaakt kan worden van een branche-erkend RI&E instrument én de organisatie heeft maximaal 25 medewerkers in dienst dan hoeft de RI&E niet getoetst te worden. In alle andere gevallen zal de RI&E na afloop nog getoetst moeten worden.

Inschrijven
vrijdag 19 juni 2020
Training 09:00 - 12:00
Kosten € 495,00

Binnen één dagdeel jouw Risico- Inventarisatie & Evaluatie op orde? Volg de online workshop RI&E in één dag

BedrijfsgegevensContactgegevensWat voor baas ben jij?