Medewerkerstevredenheid onderzoek (MTO)

Voor wie?

Het is ontzettend waardevol om de medewerkerstevredenheid binnen jouw bedrijf te meten. Zeker nu de afstand groter wordt en veel medewerkers thuiswerken. Weet jij wat er speelt en hoe jij jouw medewerkers kunt blijven binden en boeien? Via het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Capability beschik jij over een handige tool waarmee jij via gerichte vragen snel en eenvoudig antwoorden kunt verzamelen. Dit geeft jou de inzichten die jij nodig hebt om jouw medewerkers te kennen en daar waar nodig verbeteringen door te voeren.

Investeringsoverzicht
€ 150,00 excl. BTW tot 30 werknemers
€ 250,00 excl. BTW tot 50 werknemers
€ 350,00 excl. BTW tot 100 werknemers
€ 500,00 excl. BTW tot 200 werknemers

Resultaat

Hoe werkt het?
Meld je vanaf 1 mei aan via de website van Capability. Capability geeft jou als werkgever toegang tot een online portal waar de medewerkers kunnen worden ingevoerd. Zij ontvangen de digitale enquête. Hierin is een aparte vragenlijst voor medewerkers en leidinggevenden. Twee weken nadat de enquête verstuurd is ontvang je een terugkoppeling. Na de rapportage vindt een evaluatie plaats en worden aanbevelingen besproken in een één op één gesprek met de projectverantwoordelijke van de organisatie.

Programma

Opbouw van het onderzoek
Aan de hand van een digitale vragenlijst wordt nadrukkelijk om de mening van medewerkers gevraagd. De vragenlijst kan vanaf 10 ingevulde vragenlijsten anoniem ingevuld worden.

  • Wat bevalt er?
  • Wat kan beter?
  • Vind je het werk (lichamelijk of geestelijk) zwaar?
  • Wat kunnen wij daar als werkgever in betekenen?
  • Hoe kunnen wij zorgen dat jij je werk vol blijft houden én leuk blijft vinden?
  • Wat zijn je wensen voor de toekomst?
  • Wat heb jij nodig? Is dat een opleiding, fysieke aanpassingen of gezondheidsaanpassingen op het werk? Of heel wat anders?

Met deze eerste stap kun jij erachter komen wat jullie samen kunnen doen om de inzet en enthousiasme van jouw medewerkers te behouden voor ons bedrijf. Van daaruit kun je plannen gaan maken voor de toekomst.Inschrijven
Kosten € 150,00

Aanmelden vanaf 1 mei, vanaf € 150: Meet de medewerkerstevredenheid en voer effectieve verbeteringen door.

BedrijfsgegevensContactgegevensWat voor baas ben jij?