Direct advies
088 045 01 00

Werken bij

Capability is een bedrijf met ondernemende en initiatiefrijke mensen. We maken dan ook graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met hun passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Bekijk onze openstaande vacatures en als jij onderdeel van ons team wil zijn, reageer dan direct. Bedrijfsarts
HBO - WO
In overleg
Zaltbommel

Je bent al jaren bedrijfsarts en een verdomd goede ook. Al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in moet zitten. Meer dan het draaien van spreekuren en keer op keer dezelfde problematiek aan je bureau vinden. Voor jezelf beginnen, dat is het niet. Het zelf moeten voeren van een boekhouding is niet wat je zoekt, toch? Nee, wat je nodig hebt, waar je naar op zoek bent, is verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en zo in staat zijn om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.

Als dit je aanspreekt, wordt het hoog tijd om eens met Capability te praten. Als ondernemers in arbo- en verzuimmanagement zijn wij dan namelijk op zoek naar jou. Onze verzuim- en relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om onder jouw verantwoordelijkheid zo'n 70% van het verzuim op te pakken. Verzuimmanager
HBO
24-40
Zaltbommel

De wereld verandert en versnelt in een steeds hoger tempo en dat vraagt veel van mensen, zowel privé als zakelijk. Om goed te kunnen functioneren, moet eigenlijk alles in balans zijn en dat is het nu eenmaal vaak niet. Veel vaker is er daardoor sprake van disbalans en volgt op enig moment uitval uit het arbeidsproces. Lang niet altijd heeft die uitval een puur medische reden, meestal is er sprake van een combinatie van oorzaken. Medisch, psychisch en ook met in de persoon gelegen oorzaken zoals gedragsaspecten.

Als Verzuimmanager bij Capability weet jij hier als geen ander mee om te gaan. Jij weet en voelt dat persoonlijke aandacht en echte oprechte interesse de beste, snelste en meest duurzame weg naar herstel is. Ook besef je dat ieder mens belasting en werkdruk anders ervaart. Dit alles stelt je in staat om de werkgever te helpen bij een versnelde, duurzame terugkeer van een verzuimende medewerker. Daarom is de Verzuimmanager bij Capability de spil in verzuimtrajecten.Wat voor baas ben jij?