Verzuimportaal Promis Verzuim App
Training Mentale Veerkracht Verhogen

Training Mentale Veerkracht Verhogen


Onlangs heeft Capability 13 workshops en drie trainingen ‘Verhogen Mentale Veerkracht’ gegeven bij B.Braun Medical B.V. Dit is een Nederlandse dochteronderneming van de B.Braun Groep en houdt zich bezig met de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige medische en farmaceutische producten en diensten.

Elke Corens, HR-manager van B.Braun, merkte dat er behoefte was aan dergelijke trainingen en workshops. “Vanuit de dynamiek in het bedrijf en de snelle maatschappelijke bewegingen, hebben mensen meer behoefte aan een kwalitatief pauze moment om ook bij zichzelf stil te staan en naar binnen durven te kijken. De intentie was om hier al een eerste kader voor te scheppen en het bewustzijn te prikkelen”.

De doelstelling voor zowel de trainingen als de workshops is dat de deelnemers door het volgen van de training of workshop inzicht krijgen in hun persoonlijke belasting en belastbaarheid. En in staat zijn deze positief te beïnvloeden. Ook zijn zij in staat om eventuele irrationele gedachtepatronen te herkennen en hoe hiermee om te gaan (coping). Voor de leidinggevenden is er een dimensie aan toegevoegd, namelijk het interpreteren van mogelijke stresssignalen en de wijze waarop je dit bespreekbaar kunt maken. Het resultaat is dat zowel medewerkers als managers zelf beter in staat zijn om hun inzetbaarheid positief te beïnvloeden.

Capability heeft over een periode van drie maanden 13 workshops en drie trainingen gegeven. Elke Corens beveelt de training/workshop dan ook zeker aan. “Het zijn kwalitatief goede trainingen met ruimte voor zelfreflectie, sparring en tijdige bijsturing. Capability levert echt een meerwaarde door ruimte te maken voor ieders inbreng en actief te luisteren naar de behoeften”.
 

Lees meer over de trainingen van Capability

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Testimonial
'Ik ben erg content met het programma op maat’

‘Mijn loopbaancoach van Converge heeft gedurende mijn traject gezorgd voor goede tests zoals een online (...)

Testimonial
'Nu een andere kijk op verzuim'

'Wij hebben ervoor gekozen om onze leidinggevenden de training ‘Verzuim de Baas’ aan te bieden. (...)

Testimonial
'De gesprekken met mijn coach waren zeer prettig'

'Ik heb de gesprekken met mijn coach als zeer prettig ervaren omdat tijdens ieder gesprek (...)

Kunnen wij u helpen?