Verzuimportaal Promis Verzuim App
Vacature Arbeidsdeskundige - Kom ons versterken!

Vacature Arbeidsdeskundige - Kom ons versterken!


We hebben een vacature! Kom jij ons team versterken? We zoeken een arbeidsdeskundige. Je adviseert en ondersteunt werkgevers en helpt werknemers om hun inzetbaarheid en productiviteit binnen organisaties te verhogen. Lijkt dit je wat? Lees dan vooral wat de vacature precies inhoudt en hopelijk ben jij de toevoeging waar we naar op zoek zijn.

Jouw rol
In de functie van de arbeidsdeskundige ben je verantwoordelijk voor het beperken van schade bij de klant door de inzetbaarheid en productiviteit van werknemers te verbeteren conform richtlijnen van de Wet verbetering Poortwachter. Aanvullend adviseer en ondersteun je de klant bij vraagstukken op het gebied van dreigende of vermijdbare arbeidsongeschiktheid. Dit doe je op een manier die bijdraagt aan de verbetering van gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit binnen organisaties.

>>LEES MEER<<

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Nieuws
Investeer in uw menskracht

Altijd méér aandacht voor mensen. U mag van Capability meer verwachten. Gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers dragen bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Investeer daarom in uw menskracht. Samen zoeken we de beste oplossing. (...)

Nieuws
Houd uw medewerkers inzetbaar met deze 6 tips

De inzetbaarheid van medewerkers speelt een belangrijke rol voor het succes van een organisatie. Iedere (...)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kunnen wij u helpen?