Verzuimportaal Promis Verzuim App
Stilstaan bij vooruitgang! De Week van de Mobiliteit

Stilstaan bij vooruitgang! De Week van de Mobiliteit

Jezelf blijven ontwikkelen. Het klinkt logisch. Maar hier wordt lang niet altijd genoeg aandacht aan besteed. Vandaar dat de Week van de Mobiliteit in het leven is geroepen. Stilstaan bij vooruitgang. 

In beweging blijven
De Week van de Mobiliteit is een initiatief van het ACE netwerk. Hierin wordt in 4 regio's in Nederland stil gestaan bij mobiliteit en loopbaanontwikkeling. Jezelf blijven uitdagen, voor jezelf voldoende perspectief behouden. Dat is een uitdaging. En een uitdaging waar zo nu en dan zeker aandacht aan moet worden besteed. Te lang rond blijven lopen zonder mooie vooruitzichten en/of een doel komt men vaak niet ten goede. De Week van de Mobiliteit van ACE loopt van 30 oktober t/m 3 november.

Blijf uw loopbaan ontwikkelen
Vanuit Capability denken we ook mee met medewerkers. Loopbaancoaching en loopbaanontwikkeling bevorderen de duurzame inzetbaarheid en leveren ook een bijdrage aan de preventie van verzuim. Onze specialisten begeleiden werknemers én werkgevers om hun loopbaan te blijven ontwikkelen. Bekijk onze pagina over Mobiliteit of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.
 
Bron: PWnet.nl

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Nieuws
Hoe maakt u duurzame inzetbaarheid inzichtelijk?

Welke data heeft u nodig om inzichtelijk te maken of het beleid voor duurzame inzetbaarheid (...)

Nieuws
Houd uw medewerkers inzetbaar met deze 6 tips

De inzetbaarheid van medewerkers speelt een belangrijke rol voor het succes van een organisatie. Iedere (...)

Nieuws
Investeren in een goede werksfeer loont

94% van de werknemers vindt een goede werksfeer belangrijk. Een op de drie vindt dit zelfs belangrijker dan het geboden salaris. En dit terwijl meer dan de helft van de (...)

Kunnen wij u helpen?