Verzuimportaal Promis Verzuim App
Steeds meer 'kopzorgen'

Steeds meer 'kopzorgen'

Op woensdag, 26 april, heeft Adjiedj Bakas, trendwatcher des vaderlands en vooruitblikkoning, in het bijzijn van Eric Gerritsen, Secretaris-Generaal van het Ministerie van VWS, zijn nieuwe boek "Kopzorg" gepresenteerd. Ronald Donkers, commercieel directeur van Capability, was hierbij aanwezig.
 
Zijn nieuwe boek gaat in op de steeds groeiende groep mensen (nu zo'n 3 miljoen) die last hebben van psychische klachten. Hoe komt het dat dit probleem zo snel groter wordt en belangrijker nog, wat kunnen we allemaal doen om het aan te pakken. Een aanrader voor iedere professional die echt van plan is zich niet bij dit maatschappelijk onaanvaardbaar grote probleem neer te leggen.
 
Als ondernemers in arbo en verzuimmanagement zijn wij onderdeel van de Galliata Groep, dienstverleners in duurzame inzetbaarheid. Samen met onder andere Ephecta zorgen wij ervoor dat mensen kunnen gaan werken en blijven werken.
 

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.
Nieuws
Is jouw bedrijf klaar voor de AVG?

Is jouw bedrijf klaar voor de AVG? Vanaf 25 mei gaat de nieuwe Europese Privacyverordening in. Er moet best wel wat geregeld worden. Is het je nog niet helemaal duidelijk? (...)

Nieuws
Houd uw medewerkers inzetbaar met deze 6 tips

De inzetbaarheid van medewerkers speelt een belangrijke rol voor het succes van een organisatie. Iedere (...)

Nieuws
Investeren in je medewerkers loont!

Medewerkers hebben behoefte aan een goed toekomstperspectief. Uitdaging in hun werk. Voorkom dat je mensen weg lopen en investeer in je medewerkers. Afhankelijk van de conjuncturele situatie verandert jaarlijks een (...)

Kunnen wij u helpen?