Verzuimportaal Promis Verzuim App

Volmacht

Capability helpt u als volmacht uw concurrentiepositie te vergroten! Wij onderscheiden ons met een doelgerichte aanpak en het online Kenniscentrum. Vanuit dit “one-stop-shop” platform bieden we een scala aan innovatieve diensten en producten op het gebied van arbodienstverlening, preventie en mobiliteit. Met ons unieke klantvolgsysteem kan u proactief handelen en adviseren. U draagt bij aan de verzuim- en schadelastreductie, waardoor u uw klantrelatie en vertrouwenspositie versterkt!
Home > Ik ben > Volmacht > Verzuimpakketten

Verzuimpakketten

Capability vergroot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij realiseren tot wel 30% minder verzuim dan het marktgemiddelde. Met één van onze verzuimbegeleidingspakketten is uw klant verzekerd van een professionele ondersteuning en begeleiding door een vaste verzuim- & relatiemanager die ook uw vaste sparringpartner is. De verzuimende medewerkers van uw relatie worden door ons snel en zo verantwoord mogelijk naar een duurzame werkhervatting geholpen. Wij bewaken alle acties in het kader van de Wet verbetering Poortwachter en zorgen dat alle stappen tijdig en vakkundig worden gezet. Hierdoor wordt er een gedegen dossier opgebouwd. U kunt uw klant drie verschillende pakketten aanbieden. Maar u kunt ook samen met ons uw eigen pakketten samenstellen onder uw eigen label. Daarmee kunt u uw rol naar uw relatie nog duidelijker presenteren.
 
Verzuimbegeleiding Extra
Wij verzorgen de volledige verzuimbegeleiding. De regie over het verzuimbegeleidingsproces ligt bij de verzuim & relatiemanager van Capability. Bij dit pakket is de bedrijfsarts inbegrepen.
 
Verzuimbegeleiding Plus
Deze vorm is qua dienstverlening identiek aan de verzuimbegeleiding Extra. Alleen, bij deze dienst zijn alle kosten van de bedrijfsarts niet inbegrepen.
 
Verzuimbegeleiding Basis
De regie over de verzuimbegeleiding wordt deels of helemaal door uw relatie gevoerd. Wij ondersteunen de relatie bij de te nemen stappen. Wij bewaken alle acties in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. De kosten voor het uitvoeren van acties worden op basis van een machtiging uitgevoerd en separaat gefactureerd. Daarmee verzorgen wij wel degelijk alles dat nodig is om optimale schadelastbeperking te realiseren: u loopt dus geen extra risico’s door ons verrichtingenpakket aan uw relaties te bieden.
 
Belangrijk: Wij zijn niet afhankelijk van verzekeraars, maar we werken er wel graag en goed mee samen. Verzekeraars hebben geen aandelen in Capability. Dat uit zich in het feit dat wij samenwerken met verschillende vooraanstaande verzekeraars en serviceproviders.
 

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Richard Harder
Richard Harder
Accountmanager
088 - 045 01 00
richard.harder@capability.nl
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws
Zieke flexwerker kan werkgever duur komen te staan

Werkgevers die zich niet tijdig voorbereiden op de nieuwe Ziektewet (BeZaVa), krijgen binnenkort de rekening (...)

Nieuws
De 12-jaars begeleiding: wij helpen u daar bij!

Twijfelt u of het zinvol is voor uw organisatie om eigenrisicodrager te worden voor de (...)

Kunnen wij u helpen?