Verzuimportaal Promis Verzuim App

Welkom MKB ondernemer

Capability biedt MKB-ondernemers innovatieve HR dienstverlening op het gebied van preventie, verzuim en mobiliteit. Ons doel is om uw medewerkers weer snel en zo verantwoord mogelijk aan het werk te krijgen. Zo kunt u zich 100% focussen op uw bedrijf!
Home > Ik ben > MKB ondernemer > Verzuim

Verzuim

Gemiddeld zit 1 op de 25 medewerkers ziek thuis. Als MKB-ondernemer krijgt u ongetwijfeld ook te maken met verzuimende medewerkers. De gemiddelde verzuimduur is 16 werkdagen en kost de BV Nederland jaarlijks zo'n 20 miljard euro. Uitval, re-integratie of uitstroom brengen ook voor u extra administratie, organisatie en uitgaven met zich mee. Wanneer uw medewerker verzuimt, helpt Capability met een doeltreffende en innovatieve aanpak om de verzuimduur en -kosten voor uw medewerker en organisatie tot een minimum te beperken.
 
Eén vast aanspreekpunt
Capability werkt met een proactief en klantgericht team van verzuim- & relatiemanagers. U krijgt uw eigen, vaste aanspreekpunt waarbij u terecht kan voor al uw arbo- en verzuimvraagstukken. Deze verzuim- & relatiemanager heeft frequent contact met de verzuimende medewerker en is altijd up-to-date over diens persoonlijke situatie. Zo kan proactief en effectief worden bijgedragen aan de inzetbaarheid van uw medewerker. Uw verzuim- & relatiemanager rapporteert op regelmatige basis aan u. Maar met de verzuimapp heeft u zelf ook 24/7 inzage in de dossier(s) van uw medewerker(s). Uiteraard met inachtneming van alle privacy aspecten. De intensieve relatie tussen de verzuim- & relatiemanager en de verzuimende medewerker draagt bij aan het verlagen van het verzuimpercentage. Door een intensiever contact met de ondernemer kan de verzuim- & relatiemanager sturen op het voorkomen van verzuim. Ook ziet uw hij of zij erop toe dat u aan al uw wettelijke verplichtingen voldoet. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt focussen op het ondernemen! 

Innovatieve ICT-oplossingen
Capability helpt u het verzuim eenvoudig en optimaal te managen. Met innovatieve ICT oplossingen springt Capability adequaat in op veranderingen binnen de markt. Vanuit ons online Kenniscentrum bieden we diverse preventie-, verzuim- en arbo gerelateerde diensten onder één dak. Zo heeft u met minder aanspreekpunten te maken: “one-stop-shop”. In combinatie met onze verzuimsoftware Promis Verzuim biedt Capability u tegelijkertijd 24/7 toegang via desktop, tablet of smartphone, eenvoudige aan- en afmelding van verzuimende medewerker, inzage in lopende dossiers en direct contact met uw verzuim- en relatiemanager. Het Kenniscentrum is de eerste oplossing met een aanbod aan diensten en producten op het gebied van HR, verzuim, preventie, mobiliteit, training, coaching, legal en financiën. Een breed scala aan innovatieve en effectieve diensten worden op basis van ons advies en behoefte bij de medewerkers ingezet. Dit overigens altijd in overleg met u als werkgever! Met onze slimme ICT-oplossingen en persoonlijke dienstverlening realiseren we tot zo’n 30% minder verzuim dan het marktgemiddelde. Uw medewerkers zijn weer snel en verantwoord aan het werk!

Lees hier het privacyreglement van Capability.

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Richard Harder
Richard Harder
Accountmanager
088 - 045 01 00
richard.harder@capability.nl
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws
Een stabiel ziekteverzuim in Nederland

Het ziekteverzuim in Nederland schommelt sinds 2007 rond de 4%. Veel ziekteverzuim van werknemers hangt samen met belastende omstandigheden op het werk. Zowel psychosociale arbeidsbelasting als fysieke belasting. (...)

Nieuws
Bedrijfsarts met aandacht voor preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Het belang van preventie van verzuim groeit. Ook de rol van de bedrijfsarts verandert. Lees meer: (...)

Kunnen wij u helpen?