Verzuimportaal Promis Verzuim App

Assurantieadviseur

Met Capability versterkt u uw concurrentiepositie. Samen met onze verzuim- & relatiemanager gaat u op zoek naar de beste oplossing voor uw klant. Doordat u ook bent aangesloten op onze efficiënte verzuimapplicatie, ziet u 24/7 wat er bij al uw relaties rondom verzuim speelt. Met dit unieke klantvolgsysteem kunt u proactief handelen en uw relatie aanvullend adviseren. Zo draagt u samen met ons bij aan het verzuimbeleid en wordt uw klantrelatie en vertrouwenspositie versterkt.
Home > Ik ben > Assurantieadviseur > Verzuimpakketten

Verzuimpakketten

Capability vergroot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij realiseren tot wel 30% minder verzuim dan het marktgemiddelde. Met één van onze verzuimbegeleidingspakketten is uw relatie verzekerd van een professionele ondersteuning en begeleiding door een vaste verzuim- & relatiemanager. De verzuimende medewerkers van uw klant worden door ons snel en zo verantwoord mogelijk naar een duurzame werkhervatting geholpen. Wij bewaken alle acties in het kader van de Wet verbetering Poortwachter en zorgen dat alle stappen tijdig en vakkundig worden gezet. Hierdoor wordt er een gedegen dossier opgebouwd. Samen met onze verzuim- & relatiemanager gaat u op zoek naar de beste oplossing. Graag helpen wij u bij de persoonlijke advisering aan uw klant en gaan wij met u mee op afspraak. Zo weet u zeker dat u de beste verzuimverzekering aan uw klant adviseert.
 
U kunt uw klant in ieder geval drie verschillende pakketten aanbieden, ongeacht de verzekeraar:
 
Verzuimbegeleiding Extra
Wij verzorgen de volledige verzuimbegeleiding. De regie over het verzuimbegeleidingsproces ligt bij de verzuim- & relatiemanager van Capability. Bij dit pakket is de bedrijfsarts inbegrepen.
 
Verzuimbegeleiding Plus
Deze vorm is qua dienstverlening identiek aan de Verzuimbegeleiding Extra. Alleen zijn alle kosten van de bedrijfsarts niet inbegrepen.
 
Verzuimbegeleiding Basis
De regie over de verzuimbegeleiding wordt deels of helemaal door uw relatie gevoerd. Wij ondersteunen uw relatie bij de te nemen stappen. Wij bewaken alle acties in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. De kosten voor het uitvoeren van acties worden op basis van een machtiging uitgevoerd en separaat gefactureerd. Daarmee loopt uw relatie geen risico’s op extra, onverwachte kosten.
 
Belangrijk: Capability is niet afhankelijk van verzekeraars, maar we werken er wel graag en goed mee samen. Verzekeraars hebben geen aandelen in Capability. Wij werken samen met veel verschillende verzekeraars en serviceproviders.

Gerelateerde diensten

Capability biedt vele gerelateerde diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Meer weten?

Richard Harder
Richard Harder
Accountmanager
088 - 045 01 00
richard.harder@capability.nl
Nieuws
Zieke flexwerker kan werkgever duur komen te staan

Werkgevers die zich niet tijdig voorbereiden op de nieuwe Ziektewet (BeZaVa), krijgen binnenkort de rekening (...)

Nieuws
De 12-jaars begeleiding: wij helpen u daar bij!

Twijfelt u of het zinvol is voor uw organisatie om eigenrisicodrager te worden voor de (...)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kunnen wij u helpen?