Verzuimportaal Promis Verzuim App
Home > Capability > Werken bij

Werken bij

Capability is een organisatie met initiatiefrijke en ondernemende mensen. Wij maken graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Capability is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie en een open bedrijfscultuur. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er in ons bedrijf een goede werksfeer is en dat jij je kan blijven ontwikkelen.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures:

Meer weten?

Miranda Burghout
Miranda Burghout
Manager VEC
088 - 045 01 00
miranda.burghout@capability.nl
Stage Marketing & Communicatie
Stage Marketing en Communicatie
Meeloopstage of Afstudeerstage

Nieuw Marketing en Communicatie talent dat op zoek is naar een leerzame omgeving? Dan ben je bij Capability in Zaltbommel aan het juiste adres. Je krijgt begeleiding van onze Marketing en Communicatie manager, maar juist ook alle ruimte voor eigen initiatief en projecten. Ons kantoor is eenvoudig te bereiken, direct naast de A2 en op 10 min lopen van het station. 

Het enige dat wij aan jou vragen:
- Je bent open, enthousiast en met passie met jouw vakgebied bezig
- Je durft jouw onderbouwde mening gevraagd en ongevraagd uit te spreken
- Je begrijpt dat de klantbehoefte leidend is en snapt het belang van merkconsistentie
- Je hart gaat sneller kloppen van het schrijven van teksten
- Je hebt ervaring met Adobe InDesign en Photoshop
- Je volgt een marketing, communicatie of commerciële HBO opleiding

Er ligt een aantal concrete opdrachten die jij zelfstandig mag uitvoeren. Je maakt deel uit van het Marketing & Verkoop team. Een klein, informeel team specialisten dat samen resultaat boekt. Het kost voor jou geen enkele moeite om te werken in teamverband, alhoewel je ook veel zelfstandig aan het werk zal zijn. 
- Je zet een merk onderzoek op en voert deze uit
- Je beheert onze site en social media
- Je schrijft mee aan nieuwe teksten over onze organisatie

Over ons
Capability is specialist in het voorkomen, verminderen en begeleiden van verzuim. Als ondernemers in Arbo en Verzuim mogen klanten meer van ons verwachten. Meer betekent in deze altijd méér aandacht voor mensen. Én meer aandacht voor de inzetbaarheid van mensen. Met passie werken wij inmiddels voor zo’n 8.000 bedrijven. Samen bouwen we aan een optimale samenwerking. En zorgen we voor gezonde, competente en gemotiveerde medewerkers. 

Is jouw interesse gewekt na het lezen van bovenstaande tekst? De meest geschikte en originele kandidaten nodigen wij graag uit voor een persoonlijk gesprek. Stuur jouw sollicitatie of vragen n.a.v. de vacature naar jochem.palubski@capability.nl.