Verzuimportaal Promis Verzuim App
Home > Capability > Werken bij

Werken bij

Capability is een organisatie met initiatiefrijke en ondernemende mensen. Wij maken graag kennis met professionals die passen bij onze visie en die met passie, vakmanschap en plezier bij ons willen werken.

Capability is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie en een open bedrijfscultuur. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er in ons bedrijf een goede werksfeer is en dat jij je kan blijven ontwikkelen.

Bedrijfarts
Je bent al jaren bedrijfsarts en een verdomd goede ook, al zeg je het zelf. Toch heb je het idee dat je iets mist. Dat er meer in moet zitten. Meer dan het draaien van spreekuren en keer op keer dezelfde problematiek aan je bureau vinden. Voor jezelf beginnen, dat is het niet. Het zelf moeten voeren van een boekhouding is niet wat mist toch? Nee, wat je nodig hebt, waar je naar op zoek bent, is verdieping en uitdaging. Naar een manier om je kennis en ervaring te delen met anderen en zo in staat zijn om veel meer werknemers dan tot nu toe te laten profiteren van jouw deskundigheid. Tegelijkertijd wil je wel zelf betrokken zijn en blijven bij juist de complexe verzuimcasussen.
Als dit je aanspreekt, wordt het hoog tijd om eens met Capability te gaan praten. Als ondernemers in arbo- & verzuimmanagement zijn wij dan namelijk op zoek naar jou. Onze verzuim- & relatiemanagers hebben dringend behoefte aan nog meer inspiratie en bevlogen vakmanschap om onder jouw verantwoordelijkheid zo’n 70% van het verzuim op te pakken. Jij zorgt ervoor dat werken onder taakdelegatie is wat het moet zijn. Namelijk dé manier om werknemers een leven lang optimaal inzetbaar te houden. Door niet alleen naar de medische kant van verzuim te kijken, maar ook en vooral interesse in de mens te tonen. Vanuit de wetenschap dat een groot deel van het verzuim een niet puur medische oorzaak heeft. Zijn oorsprong vindt in conflicten, vastgelopen loopbanen, financiële problemen en druk. Vanuit het besef dat een verzuimmelding vaak een schreeuw om echte aandacht is.
Jij zorgt er als bedrijfsarts van Capability voor dat de verzuimmanagers de dialoog aangaan met de werkgevers en werknemers, op zoek naar oorzaken en met voldoende tijd en aandacht om die oorzaken ook echt te vinden. En dan gaan zij, onder jouw aanvoering, support en verantwoordelijkheid, zorgen dat er een passende oplossing komt. En mocht blijken dat er wel degelijk psychosociale en/of medische oorzaken ten grondslag liggen aan het verzuim, dan ben jij degene die dit adequaat weet aan te pakken.

Wat bieden wij?
Capability is een moderne gecertificeerde organisatie met een informele sfeer op het gebied van arbodienstverlening, re-integratie, loopbaanbegeleiding.  Wij groeien hard omdat onze aanpak werkt. Uit onze resultaten blijkt namelijk dat wij gemiddeld 30% beter scoren bij verzuimreductie dan de reguliere arbodiensten. Dat is niet zomaar iets, daar zijn wij heel trots op. Wij zijn dan ook vol vertrouwen in onze toekomst en bieden jou, naast een uitstekend salaris en verdere voorwaarden, de mogelijkheid om te ontplooien in een richting die toekomst heeft.

Wat vragen wij?
Competenties zijn het belangrijkste, dat willen we heel duidelijk stellen. Maar zonder vakopleiding, ervaring en registratie gaat 't hem niet worden.Passie voor je vak, weten wat werkgevers en werknemers beweegt en een neus voor vernieuwing maken jou tot een welkome nieuwe collega bij Capability.

Wil je meer weten? Bel dan met Jan van Vlerken (CMO) op 088 0450100:
Of stuur je CV met toelichting aan jan.vanvlerken@capability.nl
 
Verzuim- & Relatiemanager (24-40 UUR)
De wereld verandert en versnelt in een steeds hoger tempo en dat vraagt veel van mensen, zowel privé als zakelijk. Om goed te kunnen functioneren, moet eigenlijk alles in balans zijn en dat is het nu eenmaal vaak niet. Veel vaker is er sprake van disbalans en volgt op enig moment uitval uit het arbeidsproces. Lang niet altijd heeft die uitval een puur medische reden, meestal is er sprake van een combinatie van redenen. Medisch maar ook psychisch en niet zelden met in de persoon gelegen oorzaken waaronder gedragsaspecten.
Als verzuimcoach bij Capability weet jij hier als geen ander mee om te gaan. Jij weet en voelt dat persoonlijke aandacht en echte oprechte interesse de beste, snelste en meest duurzame weg naar herstel is. Ook besef dat ieder mens belasting en werkdruk anders ervaart. Daarom is de verzuimcoach bij Capability de spil in verzuimtrajecten. Jij gaat de dialoog aan met werknemers, weet hun vertrouwen te winnen en de oorzaken achter het verzuim te achterhalen. Tegelijkertijd werk je aan gedrags- en houdingsaspecten. Met die aanpak zet jij de lijnen uit, voor en samen met werknemers en hun werkgevers. Daarbij kan een consult bij de Bedrijfsarts de aangewezen weg zijn, maar schroom niet om samen met de werknemer te kiezen voor andere oplossingen die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten.
Kortom, als Verzuimcoach van Capability weet je dat je het verschil maakt tussen werk en verzuim. Jij bent ondernemend en initiatiefrijk, durft te spiegelen als het nodig is. Je staat achter hetgeen je doet en beslist en kunt jouw visie prima overbrengen aan werkgevers.
Als je jezelf herkent in bovenstaande dan ben je geknipt voor Capability, zijn wij op zoek naar jou en gaan we heel graag het gesprek met je aan.
Wat bieden wij?
Capability is een moderne gecertificeerde organisatie met een informele sfeer op het gebied van arbodienstverlening, re-integratie, loopbaanbegeleiding.  Wij groeien hard omdat onze aanpak, waarbij wij de Verzuimcoach tot spil van het verzuimtraject maken, werkt. Uit onze resultaten blijkt namelijk dat wij gemiddeld 30% beter scoren bij verzuimreductie dan de reguliere arbodiensten. Dat is niet zomaar iets, daar zijn wij heel trots op. Wij zijn dan ook vol vertrouwen in onze toekomst en bieden jou, naast een uitstekend salaris en verdere voorwaarden, de mogelijkheid om te ontplooien in een richting die toekomst heeft.
Wat vragen wij?
Competenties zijn belangrijker dat opleiding en ervaring, dat willen we heel duidelijk stellen. Je moet vooral in staat zijn om heel goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en je oordeel uit te stellen. Daarnaast vragen wij om een HBO + niveau aan opleiding en minimaal 5 jaar ervaring. Levenservaring telt bij ons daarbij keihard mee in wat jij te bieden hebt.


Wil je meer weten? Bel dan met Annemarie de Jong op: 06-10784163
Of stuur je CV met toelichting aan annemarie.dejong@capability.nl